Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni revine pe micile ecrane! Gazda este Gabriela Cristea

Veste bună pentru fanii Gabrielei Cristea (48 de ani)! Ei își vor putea urmări din nou idolul, și asta, deoarece, prezentatoarea TV vine în atenția publicului cu o altă emisiune, găzduind, din nou, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri. Aflată cu sarcina pe ultima sută de metri, în trecut, Gabriela Cristea a fost nevoită să ia o pauză și să renunțe la emisiune, fiind înlocuită la acea vreme de Bianca Sârbu. Totuși, despre ce emisiune este vorba?

Gabriela Cristea va găzdui, din nou, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni / Foto: Instagram
Gabriela Cristea va găzdui, din nou, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni / Foto: Instagram

 Revine, pe micile ecrane, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni 

Difuzată în trecut la AntenaStars, „Te iubesc de nu te vezi” se reîntoarce pe micile ecrane, iar, gazda va fi nimeni alta decât Grabriela Cristea (48 de ani). Având conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, emisiunea a fost prezentată în trecut de prezentatoare TV, asta până când a fost înlocuită de Bianca Sârbu, deoarece Gabriela Cristea se afla cu sarcina pe ultima sută de metri și a fost nevoită să renunțe la fotoliul ei de la „Te iubesc de nu te vezi”.

La acea vreme, vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Dar, iată că fanii se vor putea bucura din nou de prezența vedetei și vor putea urmări din nou îndrăgita emisiune „Te iubesc de nu te vezi”.

Telespectatorii vor putea urmări din nou „Te iubesc de nu te vezi”
Telespectatorii vor putea urmări din nou „Te iubesc de nu te vezi”

De asemenea, Gabriela Cristea a mai prezentat, în trecut, multe emisiuni prin care a ajuns la inimile telespectatorilor, precum, un format asemănător emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” - „Te vreau lângă mine”, difuzată, la acea vreme, la Kanal D. În prezent, Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii „ Mireasa - capriciile iubirii”, o extensie a reality show-ului „Mireasa”, difuzat la Antena 1.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

image
image
image
image
image
image
banner Cristina Ciobănașu Vlad Gherman png
banner dorel vișan png
netflix 4011345 1280 jpg
Chefi la cutite sezonul 12  Foto Antena 1 jpg
Aris si Alexia Eram jpg
banner Beinur Nuredin jpg
cub alexia eram png
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg