Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 8 ani de la cununia civilă! Cu ce meniu și-au servit invitații

Gabriela Cristea (48 ani) și Tavi Clonda (43 ani) au împlinit ieri 8 ani de la cununia civilă, iar mesajele de felicitare pentru cei doi nu au încetat să apară.

Încă de dimineață, Tavi și-a filmat soția, pe binecunoscuta prezentatoare TV, în timp ce aceasta pregătea meniul pentru invitații lor la masă. Cele două vedete nu au plecat de acasă și au avut musafiri.

Fix acum 8 ani deveneam soț și soție! Prima cea mai frumoasă zi din viața noastră de familie!”, a ținut să precizeze ieri Tavi Clonda. Cei doi au împreună două fetițe minunate, care le umplu viața de fericire și iubire, pe Bella Victoria Margot (6 ani) și Thea Iris Selena (4 ani). 

Meniul vedetă al zilei a fost mielul la cuptor

Este cunoscut faptul că Gabriela Cristea este mare pasionată de gătit, așa că prezentatoarea TV și-a așteptat ieri invitații la masă cu un meniu pregătit cu mare atenție: carne de miel cu garnitură de orez sârbesc!

„Iubire, ce faci? Gătești de ziua noastră? Tu mai țineai minte că e ziua noastră astăzi? Mie mi-a adus aminte mama!”, i-a mărturisit Tavi Clonda soției sale.

Avem musafiri de ziua noastră! O să avem un miel la cuptor, cu orez sârbesc, meniul o să fie foarte tradiționalist! Abia aștept să dai drumul la piscină. Așa arată friptură, a stat două zile la fezandat și o să o pun 4 ore la cuptor", a fost răspunsul pe care Gabriela Cristea i l-a dat soțului ei. 

Au stat acasă de 1 Mai

Azi, de 1 mai, cei doi soți se pregătesc să facă un grătar la ei în curte, și vor petrece o zi minunată și liniștită în sânul familiei.

Gabriela Cristea are un ajutor de nădejde în soțul ei, artistul Tavi Clonda, pe care îl lasă să stea cu fetele lor atunci când ea este la filmări. Tavi se descurcă și el cu gătitul, ba chiar pregătește mâncare pentru cele mici, postând tot felul de filmulețe haioase cu el, în bucătărie, pe paginile lui de socializare.

Întrebat despre cum e viața lui alături de vedeta de televiziune, Tavi Clonda a făcut mărturisiri din viața lui de cuplu ,pentru Click!

„E bună, suntem fericiți, dar cu timpul trebuie să conștientizăm foarte bine să mai punem frână la alergătura asta. Cred că asta trebuie să facem cu toții! E destul de complicat. Nu avem foarte multe ajutoare cu copiii, Gabriela e în fiecare zi în direct, seara, iar eu, de 5 ani stau seara, de la 17.00 la 22.00 sau de la 17.00 la 21.00, depinde, cu ele, și îmi strică mie puțin  treburile și feng shui-ul pentru că nu prea mai pot să merg la studio, să fac chestii, să merg la evenimente, este destul de complicat. Și nu îți vine mereu să chemi pe cineva, să apelezi la un prieten, la un vecin, etc”, ne-a spus, acum ceva timp, soțul Gabrielei Cristea.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png