Tavi Clonda, gest rușinos în piscină! Se filma pentru fani, dar a scuipat în apă

Tavi Clonda a intrat în atenția fanilor din nou, în urmă cu doar câteva ore, după ce a postat un clip video care ilustrează cum scuipă în piscină. Cântărețul nu a mai stat mult pe gânduri și s-a lăsat purtat de val, în timp ce se bucura de ploaie și de piscină alături de soția sa, Gabriela Cristea. 

image

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost împreună cu cele două fiice într-o vacanță în Bulgaria. Cei doi au profitat de zilele libere pe care le-au și s-au bucurat de o vacanță într-un resort de vis. Obișnuiți să-și țină fanii la curent cu fiecare moment important din viața lor, Tavi Clonda nu a fost atât de atent, astfel că a surprins cu camera telefonului momentul în care a scuipat în apă. 

Video / Momentul în care Tavi Clonda scuipă în piscină 

Aflat în piscina din cadrul resortului din Bulgaria unde s-a cazat alături de familie lui, Tavi și Gabriela s-au bucura de prima lor ploaie în piscină. Vizibil entuziasmați, cei doi se bucurau de vremea de afară și, fără a mai ține cont de „reguli”, Tavi Clonda a scuipat în piscină. 

Acest gest a fost surprins de camera telefonului mobil, într-o filmare pe care a postat-o pe Instagram. 

„Am prins-o pe Gabriela în ploaie, pentru prima oară de când avem și noi piscina și de când ne cunoaștem.”, a fost o parte din cele rostite de Tavi Clonda pe timpul filmării, înainte de gestul care nu a putut fi trecut cu vederea. 

Locul neobișnuit în care Gabriela și Tavi au făcut dragoste 

Gabriela Cristea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Tavi Clonda, bărbatul alături de care a reușit să-și întemeieze o familie. Cei doi se iubesc fără rețineri, și prezentatoarea de televiziune nu s-a sfiit să dezvăluie locul în care au întreținut relații intime. 

Invitată fiind în cadrul emisiunii online „După faptă și răsplată”, difuzată la Metropola TV, Gabriela Cristea a dezvăluit picanterii din viața intimă.

„În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur", și-a început povestea Gabriela Cristea, întreruptă fiind de Cristina Șișcanu: „Să nu-mi spui că erați 4 persoane".

 „Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuaiala", a răspuns ulterior vedeta. 

„Și ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal,  undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!", a mărturisit fără rețineri Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net