Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate asemănătoare. Momente de panică pentru cele două vedete: „Am fost la urgențe”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, fiind împreună și la bine și greu. Recent însă cele două vedete s-au confruntat cu probleme de sănătate asemănătoare care le-au dat mari bătăi de cap.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate asemănătoare
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate asemănătoare

Problemele de sănătate cu care s-au confruntat Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda a trecut prin momente de panică după ce a făcut o infecție. Totul a pornit de un gest banal, care însă i-ar fi putut pune în pericol unul dintre degete. Mai exact, artistul și-a smuls o pieliță, iar zona respectivă s-a infectat, ajungând de urgență la spital. 

Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pieliță, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielițe, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea. Nu știu cum s-a întâmplat. 

Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo, probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt, te mai înțepi în ceva, am zis că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.  Și m-am panicat. Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital.

Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece”, a spus vedeta potrivit Antena Stars. Tavi Clonda a mărturisit că l-a durut, având în vedere că procedura a fost pe viu, dar a trecut cu bine și acum speră ca totul să fie în regulă și să se vindece.

Gabriela Cristea nu își mai poate face manichiura

gabriela cristea jpg

Cu ceva similar s-a confruntat și soția sa Gabriela Cristea. Din cauza unor produse pentru manichiură îndrăgita prezentatoare a făcut o alergie și timp de jumătate de an nu va mai putea apela la asemenea produse.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari.

Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic alergolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a împărtășit vedeta cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net