Trucul de machiaj favorit al Reginei Elisabeta a II-a a surprins întreaga lume. Kate Middleton nu îl folosește niciodată

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Puține personalități au reușit de-a lungul timpului să atragă un interes atât de mare din partea publicului, pentru atât de mult timp, precum familia regală a Marii Britanii. Mai ales datorită prezenței Reginei Elisabeta a II-a, această familie a reușit să își mențină o popularitate imensă de-a lungul globului, vreme de decenii întregi. Iar acum, Prințesa de Wales, Kate Middleton, se află în lumina reflectoarelor, mai ales pentru aparițiile ei spectaculoase.

Kate Middleton nu folosește niciodată rujul roșu, deși era favoritul reginei
Kate Middleton nu folosește niciodată rujul roșu, deși era favoritul reginei

Deja știm cu toții că doar foarte puține personalități, mai ales din spațiul politic, au reușit de-a lungul timpului să atragă un interes atât de mare din partea publicului, pentru atât de mult timp, precum familia regală a Marii Britanii. Mai ales datorită prezenței elegante și fascinante a Reginei Elisabeta a II-a, această familie a reușit să își mențină o popularitate imensă de-a lungul globului, vreme de decenii întregi. Iar acum, Prințesa de Wales, Kate Middleton, se află în lumina reflectoarelor, mai ales pentru aparițiile ei spectaculoase din spațiul public, potrivit celor de la adevarul.ro.

Iar unul dintre motivele pentru care numele lui Kate Middleton se află atât de des menționat în presă este eleganța de care dă dovadă de fiecare dată când apare în public. De la ținutele ei incredibile, mereu potrivite pentru evenimentele la care se află, până la machiajul ei discret și elegant, aceasta reușește mereu să se facă plăcută publicului. Însă, există un anume truc de machiaj care, în ciuda faptului că era atât de popular pentru Regina Elisabeta a II-a, Prințesa de Wales îl evită de fiecare dată!

Rujul roșu, preferat al Reginei, însă Kate Middleton nu îl folosește niciodată

Este vorba despre rujul roșu, ori roz-închis, pe care Regina Elisabeta l-a purtat aproape întotdeauna, în timpul aparițiilor sale publice. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care fostul suveran a reușit să își mențină o prezență aproape atemporală, părând mult mai tânără și energică decât vârsta pe care o avea.

Cu toate acestea, încă din primele momente în care Kate Middleton a apărut în spațiul public, ea nu a purtat niciodată un asemenea tip de ruj. Prințesa de Wales preferă rujurile cu nuanțe nud, ori de roz subtil, sau chiar și simplul luciu de buze. Aceasta spune că se machiază singură, făcând acest lucru inclusiv în ziua nunții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net