Starul din Oppenheimer, Cillian Murphy, devastat de faptul că n-a jucat într-unul din cele mai bune filme din istorie: „Mi-a frânt inima”

Îndrăgitul actor din Oppenheimer, Cillian Murphy, a mărturisit de curând că și-ar fi dorit să joace într-unul dintre cele mai bune filme din istorie. Vorbim mai exact, despre o producție a regizorului Christopher Nolan care l-a emoționat profund!

Cillian Murphy, trist că nu a jucat în „Interstellar”
Cillian Murphy, trist că nu a jucat în „Interstellar”

Cillian Murphy, trist că nu a jucat în „Interstellar”

Într-un interviu acordat pentru The Idependent, Murphy a mărturisit că și-ar fi dorit să joace și în drama științifico-fantastică, „Interstellar”, realizată de Nolan, pe lângă recentul Oppenheimer, care este un adevărat boom cinematografic. 

„Ador Interstellar doar pentru că mi se pare atât de emoționant", a declarat Murphy. „Îmi amintesc că l-am văzut la cinema când aveam copii mici. Pur și simplu a avut un mare impact asupra mea. Mi-a frânt inima. Îmi place să mă uit la filmele lui atunci când nu joc în ele, pentru că nu trebuie să te sperii de lucruri precum mărimea urechilor tale, sau orice altceva."

Cu toate acestea, Murphy a mai spus că în film au fost distribuiți „oamenii potriviți", așa că nu simte regret față de proiect. Cu Matthew McConaughey în rolul principal, filmul prezintă un fost pilot al NASA înrolat pentru o misiune de căutare a unei planete locuibile dincolo de sistemul nostru solar. Din distribuție mai fac parte Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn, Matt Damon și Michael Caine.

Cillian Murphy, un actor profund 

Cillian Murphy, nu doar că este un actor de excepție ci și un mare cinefil. Actorul din serialul „Peaky Blinders” a demonstrat de multe ori că pe lângă mulți dintre colegii săi de breaslă, el este un actor de o profunzime aparte și cu o cultură artsistică complexă pornind de la filme până la muzică.

Acesta a mărturisit că s-a inspirat din estetică artistului David Bowie pentru interpretarea din Oppenheimer. Se pare că acesta a lucrat îndeaproape cu cei de la costume pentru a reuși să redea ceva din fragilitatea și finețea lui Bowie în interpretarea sa a lui Robert Oppenheimer. Mai mult, și-a dovedit bunul gust în materie de filme, atunci când el și Nolan au apărut în Clubul Video pentru publicația franceză Konbini, ca parte a campaniei de promovare pentru Oppenheimer.

În cadrul conversației, Murphy a ales La Haine, drama polițistă din 1995 a lui Mathieu Kassovitz, ca fiind unul dintre titlurile sale preferate: „La Haine, unul dintre preferatele mele. L-am arătat recent copiilor mei, acest film. Au fost absolut cuceriți, adică, cred că este o capodoperă".

El a continuat: „Nu a îmbătrânit, este la fel de relevant, incredibil de bine filmat, și din nou alb-negru. L-am văzut când aveam... în '95... da, atunci eram doar, nici măcar nu devenisem actor atunci, eram doar un fel de pasionat de filme. Îmi amintesc că aveam un tricou cu "La Haine" și toate celelalte, aveam o ediție specială pe DVD; eram obsedat de el. Partitura și asta la fel de bine este uimitoare, performanțe uimitoare."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net