Ce a răspuns Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer”, la întrebarea dacă ar fi acceptat să fie Ken în „Barbie”

Ultima actualizare:

„Barbie” și „Oppenheimer” sunt cele două filme care răvășesc întreaga lume în aceste zile. La poluri opuse, dar extrem de populare, cele două pelicule umplu până la refuz sălile din cinematografe. „Barbie” lansat în aceeași zi cu „Oppenheimer” are deja încasări record. Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer”, cel care îl interpretează pe inventatorul bombei atomice a fost întrebat de un jurnalist dacă ar fi acceptat să fie „Ken” în Barbie.

Cillian Murphy este inventatorul bombei atomice în „Oppenheimer” Foto: Profimedia Images
Cillian Murphy este inventatorul bombei atomice în „Oppenheimer” Foto: Profimedia Images

Actorul Cillian Murphy, foarte cunoscut publicului român din producția Netflix „Peaky Blinders” este la cea de-a șasea colaborare cu regizorul Christopher Nolan.

În Oppenheimer, Murphy îi dă viață lui J. Robert Oppenheimer, creatorul bombei atomice și face un rol de senzație. Recent, în cadrul unui interviu pentru Cinefilos el a primit o întrebare surpriză, iar răspunsul a fost pe măsură.

„Ai fi acceptat să fii Ken în Barbie?”

Cillian Murphy, care s-a supus unei diete extreme pentru a ajunge la o înfățișare cât mai apropiată de cea a lui Robert Oppenheimer, a primit o întrebare surprinzătoare în cadrul unui interviu recent. Cunoscut mai degrabă pentru roluri darmatice, Murphy a fost întrebat dacă ar fi acceptat să dea o probă pentru rolul Ken în pelicula„Barbie”.

„Să știi că da, sigur. Aș fi acceptat să citesc scenariul, să port o conversație”, a spus Murphy, potrivit Daily Mail.

Cillian Murphy a recunoscut, însă, că deocamdată nu a văzut „Barbie”, filmul lansat în aceeași zi cu „Oppenheimer”, dar intenționează să o facă.

„Abia aștept să-l văd. Cred că va fi grozav. Știi, avem atâtea filme bune în cinema în această vară”, a spus Murphy.

Actori care au refuzat rolul Ken

Ryan Gosling este actorul care i-a dat viață lui Ken în noul film „Barbie” și a primit o mulțime de laude pentru felul în care a interpretat personajul. Lista actorilor care au dat probă pentru rolul „Ken” a fost însă mai lungă, iar cea a actorilor care au refuzat rolul a fost și mai lungă.

Mulți actori au refuzat să facă aprte din distribuția „Barbie” pentru că ar fi fost nevoiți să-și mute domiciliul pentru trei luni de zile la Londra. Decorul pentru Barbiland s-a aflat în Marea Britanie, iar toată producția a fost nevoită să petreacă o lungă perioadă de timp acolo. Printre actorii care au refuzat se numără și Daniel Levy, Ben Platt și Bowen Yang.

„Au fost, și nu glumesc, foarte dezamăgiți că nu au putut face parte din distribuție”, a declarat Allison Jones, directorul de casting al filmului.

La nivel internaţional, Barbie a generat încasări de 182 de milioane de dolari din 69 de teritorii, alimentând un weekend global de 337 de milioane de dolari, în timp ce Oppenheimer a obţinut 93,7 milioane de dolari din 78 de teritorii, reuşind chiar să depăşească Barbie în India, pentru un total global de 174,2 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net