„Filmul secolului” are azi premiera în România. Distribuția este excelentă, iar Cillian Murphy din Peaky Blinders șochează

Ultima actualizare:

„Cel mai bun și cel mai important film al acestui secol” sunt cuvintele criticilolr despre „Oppenheimer”. Regizat de Christopher Nolan care și-a ales actori pe sprânceană pentru acest film, „Oppenheimer surprinde, șochează, iar la final ai mai vrea să îl vezi o dată. Cillian Murphy, actorul principal din Peaky Blinders și-a șocat actorii cu dieta nebună la care s-a supus pentru rolul din filmul lui Nolan. „Oppenheimer” are premiera în România mâine, 21 iulie.

image

Emily Blunt, Florence Pugh, Matt Damon, Robert Downey Jr., Cillian Murphy sunt marii actori care joacă în filmul „Oppenheimer”. Filmul are în centru viața lui Robert Oppenheimer, despre care se spune că este „părintele bombei atomice”. Despre lansarea filmului, criticii au spus că este cel mai important eveniment cinematografic din 2023.

„Sparge toate tiparele”

„Este cel mai bun și cel mai important film al acestui secol. Nu sunt un mare fan Nolan, dar acesta sparge toate tiparele”, a spus regizorul, scenaristul și criticul de film Paul Schrader, șpe pagina sa de facebook, folosind cuvinte generoase la adresa filmului regizat de Nolan.

Oppenheimer. Cel mai bun, cel mai important film al acestui secol. Dacă vrei să vezi un film în cinematografe anul acesta, atunci ar trebui să fie Oppenheimer. Nu sunt un mare fan Nolan, dar acesta sparge toate tiparele”, a scris Schrader, alături de o poză în care apare cu Nolan.

Întrebat ulterior de un utilizator dacă „Oppenheimer” trebuie văzut în formatul preferat de Christopher Nolan, IMAX 70 mm, Schrader a răspuns: „Merită drumul”.

Alți critici renumiți de film au descris pelicula „incredibilă” și „fabuloasă” în toate sensurile.

image

Bilge Ebiri de la New York Magazine a scris pe Twitter:

„O dramă istorică înnebunitor de detaliată, complicată, care construiește și construiește și construiește până când Nolan lovește uimitor și zdrobitor”.

Sacrificiu lui Cillian Murphy pentru rolul din Oppenheimer

Din distribuție fac parte Emily Blunt, Florence Pugh, Matt Damon și Robert Downey Jr., acesta din urmă numind „Oppenheimer” „cel mai bun film în care am jucat vreodată”.

image

„Abia aștept să-l experimentați cu toții”, a spus Downey publicului prezent la premiera din Marea Britanie.

Cillian Murphy care interpretează îl interpretează chiar pe Robert Oppenheimer a suferit o transformare dramatică pentru rolul părintelui bombei atomice.

„Și-a luat un angajament monumental”, a spus Emily Blunt care joacă în film rolul soției lui Robert Oppenheimer.

„Era în stare să mănânce doar o migdală pe zi. Era atât de slăbit”.

Murphy a recunoscut anterior că a urmat o dietă strictă pentru acest rol, pentru a se apropia cât mai mult de înfățișarea omului de știință.

Nu a existat încă nicio critică negativă semnificativă la adresa „Oppenheimer”, primul proiect al lui Nolan cu Universal Pictures, după despărțirea de Warner Bros..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net