Filmul care a creat isterie. A fost lansat în această săptămână, se bucură de un succes răsunător și înregistrează încasări uriașe 

Cinefilii din România au rămas de-a dreptul uimiți de noul film menit să facă ravagii în rândul celor care-l privesc. Pelicul a fost lansată recent în cinematografele românești și a făcut furori. Producția care a creat mari controverse a fost „Barbie”, care a prezentat o altă poveste față de cea cunoscută până acum. 

Filmul care i-a luat prin surprindere pe mulți / foto: Pixabay
Filmul care i-a luat prin surprindere pe mulți / foto: Pixabay

Filmul „Barbie” prezintă o altă variantă față de ceea ce noi, cu toții, cunoșteam atunci când venea vorba de femeia perfectă, care avea o viață roz, transmițând ideea de perfecțiune. Acum, pelicula ne-o prezintă pe Barbie, care traversează o criză existențială.

„Barbie”, filmul care a creat isterie

Compania Mattel comercializează jucăria Barbie. Prin intermediul acestui film, există speranțe că această criză existențială pe care Barbie o traversează va putea să distrugă iluzia unei lumi perfecte în care trăia.

De asemenea, companie mai speră și la faptul că interesul pe care oamenii îl pot arăta pentru noul film va spori vânzările care au fost decimate de inflație.

Barbie este reprezentată de actrița Margot Robbie. Prezintă povestea păpușii care trece prin momente nu tocmai favorabile ale vieții ei. Totul începe cu un gând ciudat pe care personajul îl are în timpul unei petreceri, unde se află alături de mai multe prietene.

„Cu acest rol ating cam toate notele pe care orice actor și-ar dori să le atingă. Ajungi foarte, foarte sus, dar și foarte, foarte jos. E o comedie care are și multe momente profunde”, a transmis actrița Margot Robbie, potrivit informațiilor oferite de Pro TV.

Filmul Barbie a fost lansat recent / foto: cefilmvedem.ro.
Filmul Barbie a fost lansat recent / foto: cefilmvedem.ro.

Ce s-a vrut transmite prin intermediul filmului „Barbie”

Greta Grewig este regizoarea filmului „Barbie”, film care a creat o serie de controverse în rândul privitorilor. Dorind să destrame anumite stereotipuri, aceasta a vrut să transmită ideea că fiecare persoană merită să fie iubită pentru modul în care e, fiind vorba de acceptare și asumare.

„Am vrut să fac un film care să transmită: 'Meriți să fii iubit așa cum ești”, a spus, la rândul ei, regizoarea Greta Grewig.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net