Top 3 filme și seriale netflix care se lansează în săptămâna 17-23 iulie. Nu ai voie să le ratezi!

Top 3 filme și seriale Netflix care se lansează în săptămâna 17-23 iulie. Nu ai voie să le ratezi! Următoare perioadă se anunță plină de lansări inedite marca Netflix, iar dintre toate aceste producții noi am selectat 3 dintre ele care credem că îți vor plăcea la nebunie!

Top 3 filme și seriale netflix care se lansează în săptămâna 17-23 iulie
Top 3 filme și seriale netflix care se lansează în săptămâna 17-23 iulie

La cât este de cald afară, este indicat să stai undeva la racoare și bine pentru a evita să te expui razelor solare. Doar că a te închide în casă poate fi plictisitor. Poți desigur, să stai să citești sau să te uiți la un film sau serial. Dacă nu îți face nimic cu ochiul, ei bine noi venim cu cele mai tari recomandări de pe Netflix care sigur îți vor capta atenția.

Top 3 filme și seriale netflix care se lansează în săptămâna 17-23 iulie

The (Almost) Legends

Dacă ai chef de o comedie bună, „The (Almost) Legends” poate fi alegerea perfectă pentru tine. „The (Almost) Legends” este un film mexican regizat de Ricardo Castro Velazquez, cu Benny Emmanuel și Dagoberto Gama. Filmul îi urmărește pe Romeo și Preciado, frați vitregi care se întâlnesc pentru a-i aduce un omagiu tatălui lor decedat într-un raliu auto plin de adrenalină. Acest film promite o experiență captivantă și distractivă pentru spectatori. Așteptați-vă la un decor mexican vibrant și colorat, plin de muzică antrenantă și o atmosferă festivă. Cu un amestec de adrenalină, comedie și o notă de sentimentalism, acest film este pregătit să ofere o experiență cinematografică plăcută și captivantă, care va lăsa spectatorii cu o porție bună de râs.

The Deepest Breath 

  Una dintre cele două noi lansări importante de documentare programate în această săptămână este mult așteptatul documentar produs de A24 despre scufundările la mare adâncime, care va fi, fără îndoială, foarte popular, având în vedere recentele știri legate de implozia submersibilului OceanGate Titan. Documentarul de o oră și 48 de minute te face să urmărești un campion de freediving și un scafandru care fac echipă pentru a-și urmări visul de a explora adâncurile oceanului.

Sweet Magnolias (Season 3)

  În ultimii ani, emisiunile de bun-simț bazate pe romane populare au crescut în popularitate la Netflix, iar unul dintre spectacolele care a fost vârful de lance este Sweet Magnolias, care revine acum pentru al treilea an.Conform Netflix, iată la ce vă puteți aștepta în noul sezon din Sweet Magnolias: „În urma încăierării de la Sullivan's, Maddie se luptă pentru a-l ajuta pe Cal și încearcă să își limpezească propriul parcurs emoțional. Helen se confruntă cu decizii dificile cu privire la bărbații din viața ei. Iar Dana Sue caută o modalitate de a folosi cecul domnișoarei Frances pentru a ajuta comunitatea, fără a-și distruge familia. Identitatea tăietorului de anvelope trimite stârnește tot orașul Serenity, iar asta cauzează consecințe neașteptate. Apar chiar și surprize în viața amoroasă a tuturor generațiilor. De-a lungul sezonului, doamnele abordează aceste probleme - și toate complicațiile pe care le provoacă - cu căldura, umorul și devotamentul lor caracteristic, unul față de celălalt și față de cei pe care îi iubesc."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net