Filmul de pe Netflix care te va impresiona peste măsură. Pelicula bazată pe fapte reale te va face să plângi în hohote

Dragi cititori Click!, venim în atenția voastră, așa cum deja v-am obișnuit, cu o nouă idee de film care, cu siguranță, vă va fascina pe mulți dintre voi. Platforma de streaming Netflix prezintă o poveste care vă va ține cu sufletele la gură și pe care nu o veți uita prea repede, mai ales că filmul este inspirat dintr-o poveste reală.

Filmul de pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură / foto: Pixabay

Iubitorii de filme nu trebuie să rateze pelicula „Fetele pierdute”, o producție bazate pe fapte reale, care prezintă puterea unei mame disperate, aflate în căutarea fiicei sale.

„Fete pierdute”, filmul care are la bază o poveste reală 

Filmul „Fete pierdute” este un thriller plin de mister, dar și frustrare. Pe durata celor 95 de minute, vei traversa mai multe stări, un cumul de emoții, și nu ai cum să rămâi nepăsător în fața unei probleme care pune o mamă în cea mai mare luptă contracronometru, în încercarea de a-și găsi fata dispărută.

Amy Ryan se află la conducerea filmului „Fete pierdute”, o peliculă plină de mister și intrigă, bazată pe cartea cu același nume despre Robert Kolker – un jurnalist de investigație, despre un temut criminal în serie din Long Island.

Pelicula spune o poveste adevărată a lui Mari Gilbert. Este o femeie căreia i-a dispărut fiica – Shannan, iar în timpul investigației începută de anchetatori aceștia rămân stupefiați în momentul în care sunt descoperite, accidental, mai multe cadavre.

Polițiștii desfășoară o anchetă de zile mari care s-a întins pe o perioadă îndelungată de timp.

Shannan Gilbert, cazul care a condus la noi investigații

Shannan Gilbert a fost o actriță din Jersey City. Avea doar 24 de ani și lucra ca și escortă, urmând să dispară fără urmă la data de 1 mai 2020, după ce părăsise casa unui client. Dispariția și ancheta desfășurată a condus la descoperirea mai multor cadavre, multe dintre ele având ocupația de lucrător sexual.  Un an mai târziu, pe data de 13 decembrie 2011, oamenii legii au găsit rămășițele scheletice ale tinerei, într-o mlaștină, ceea ce a condus la ipoteza confrom căreia ea s-ar fi înecat accidental.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net