Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile. Te ține în suspans și finalul te face negreșit să plângi!

Este weekend, nu ai chef de ieșit afară cu prietenii și preferi să rămâi în confortul propriei case, poate un film bun care să te ajute să te relaxezi este tot ceea ce ai nevoie! Click! îți prezintă astăzi unul dintre cele mai emoționante filme de pe Netflix, platforma accesată zilnic de zeci de milioane de oameni. Ei bine, dacă nu vrei să pierzi timp prețios vizionând un film care promite multe și oferă puține, noi ne-am făcut temele și îți prezentăm un film care, poate, se va dovedi a fi pe placul tău.

image

„Furia lui Dumnezeu” te prinde din urmă și te pune să plătești pentru acțiunile faptelor tale. Pelicula este, într-adevăr, o capodoperă care prezintă moartea tragică a persoanelor dragi ale Lucianei, o jurnalistă care începe o adevărată anchetă în căutarea adevărului și răzbunarea morților ei.

Filmul care a rupt topurile pe Netflix! Tu ai urmărit „Furia lui Dumnezeu”?

Dacă încă nu ai reușit să vizionezi pelicula „Furia lui Dumnezeu”, poate ar fi timpul să o faci, căci multe învățături îți sunt aduse la cunoștință. Filmul din 2022, sub regia lui Sebastián Schindel, în distrubuție aflându-se Macarena Achaga, Diego Peretti, Guillermo Arengo, Romina Pinto, Pedro Merlo și nu numai reușesc să intre în pielea personajelor care fac intriga filmului.

Filmul „Furia lui Dumnezeu” o aduce în fața privitorilor pe Luciana, o jurnalistă faimoasă, care a trecut prin drama vieții ei. Cei dragi au murit într-un mod tragic, iar tânăra îl consideră răspunzător pentru acest gest pe un romancier celebru, pentru care Luciana a lucrat.

image

Drumul ei pentru aflarea adevărului și a stabili dacă, într-adevăr, persoanele dragi care au pierit într-un mod crunt au fost ucise de către romancierul pentru care a lucrat este unul lung. În ciuda cumpenelor care îi trec calea, Luciana nu se dă bătută și continuă să lupte pentru aflarea adevărului. Dar cu siguranță există toate motivele să vizionați singuri acest super-film, așa că, atunci când aveți timp, deschideți Netflix și veți rămâne uluiți de povestea lui!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net