Filmul de pe Netflix care îți dă viața peste cap și te apropie mai mult de Dumnezeu. A rupt toate topurile!

Dacă te-ai săturat de comedii, filme romantice sau documentare și simți nevoie să urmărești un film menit să-ți atingă sufletul și să te aducă mai aproape de divinitate și de familia ta, Click! îți prezintă o peliculă care te va emoționa până la lacrimi și te va face să treci prin mai multe stări emoționale.

Cel mai emoționant film al momentului de pe Netflix / foto: Pixabay
Cel mai emoționant film al momentului de pe Netflix / foto: Pixabay

Poate ai câteva ore libere, ziua ta a fost atât de solicitantă și obositoare încât știi cu siguranță că un film bun te face să te detașezi de realitate și de grijile și responsabilitățile cotidiene. Fără să fii nevoit să petreci mult timp în căutarea unui film bun, pelicula Noah este tot ceea ce ai nevoie. Cu siguranță nu vei regreta, ci dimpotrivă, vei aprecia experiența pe care o vei dobândi.

Filmul Noah a emoționat inimile oamenilor 

Filmul Noah reușește să te treacă printr-un carusel de emoții și să te apropie și mai mult de divinitate. Pelicula regizată de Darren Aronofsky amintește de evenimentul biblic în care Noe a construit o barcă pentru a salva animalele și oamenii.

Același scenariu îl urmărește și filmul Noah, care este considerat cel mai emoționant film al momentului de pe Netflix, reușind să atingă sufletele milioanelor de oameni care l-au vizionat.

Pelicula Noah a emoționat inimile a milioane de oameni / foto: Netflix
Pelicula Noah a emoționat inimile a milioane de oameni / foto: Netflix

Mai mult decât atât, pelicula apare într-o perioadă în care sufletele oamenilor sunt agitate și lipsite de speranță, astfel că mulți dintre ei pot reflecta asupra vieții lor de acum, a credinței pe care o au în Dumnezeu, dar și asupra relațiilor cu membrii familiei și a altor persoane din viața lor.

Pelicula emoționantă de pe Netflix urmărește povestea unui bărbat pios, credincios, care a cercetat Cuvântul Lui Dumnezeu și l-a acceptat. Este vorba de nimeni altul decât Noe! La un moment dat, Noah are parte de o viziune despre un potop apocaliptic trimis de Dumnezeu, astfel că nu mai stă mult pe gânduri și începe să construiască o arcă suficient de încăpătoare și spațioasă pentru familia lui și o pereche din fiecare animal. Ce urmează mai apoi trebuie neapărat să vedeți!

image
image
image
image
image
image
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
image
actualitate.net