Pelicula românească de pe Netflix pe care trebuie să o vezi. A fost în topul celor mai vizionate filme din România

Vrei să râzi în hohote, petrecând o seară cu prietenii și uitându-te la un film? Și de ce nu, poate și singur? Click! îți prezintă cea mai tare peliculă românească, care a făcut furori pe platforma de streaming Netflix și a ajuns în topul celor mai vizionate filme când a fost lansată. Vei avea ocazia să râzi cu gura până la urechi, dar, în același timp, și momente în care te vei întrista.

Iată cel mai tare film românesc de pe Netflix / Foto: Freepik
Iată cel mai tare film românesc de pe Netflix / Foto: Freepik

Dacă nu ai văzut încă acest film românesc, poate că este timpul să rezolvi această problemă, de vreme ce, se bazează pe o poveste pe care mulți oameni o trăiesc deja zi de zi în viața reală și este plin de momente în care vei râde cu gura până la urechi, dar, în același timp, te vei întrista și te va ține în suspans.

Așadar, îți prezentăm pelicula românească „Complet Necunoscuți”. Lansat în anul 2021, cu o oră și 34 de minute de vizualizare, acest film a reușit să atragă încă de la început atenția criticilor de film de la noi din țară, reușind, printre altele, să fie nominalizat inclusiv la Gopo, la categoriile: „cel mai bun film de debut”, „cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune” și „cel mai bun film de debut (lungmetraj)”,  în ediția de anul trecut, în 2022.

Despre ce este vorba în „Complet Necunoscuți”

În distribuție sunt actorii Anca Dumitra și Leonid Doni, pe care majoritatea îi cunoașteți din rolurile lor din Las Fierbinți. De asemenea, pelicula folosește același scenariu pe care, probabil, l-ai putut deja vedea în „Perfetti Sconosciuti”, dar, regizorul „Complet Necunoscuți”, Octavian Strunilă, în ciuda faptului că nu este nimic original la mijloc, a reușit să aducă filmul în categoria celor mai bune pelicule românești.

Probabil te întrebi despre ce este vorba în filmul românesc. Ei bine, povestea se învârte în jurul unor secrete, minciuni și o seară care schimbă definitiv viețile celor șapte prieteni care se adună la un pahar cu vin. „O seară cu prietenii ia o întorsătură neașteptată când aceștia decid să se împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane”, este descrierea filmului pe Netflix.

Cu alte cuvinte, cum este prezentat și în descriere, pelicula îți prezintă cum șapte prieteni (soț-soție, iubiți, amici) întră într-un joc periculos după ce s-au adunat într-o seară la un pahar de vin și au decis să renunțe la telefoane, fiind de acord ca, tot ce primesc în acea seară (apeluri, mesaje, notificări Whatsapp, emailuri etc) să răspundă la ele în văzul tuturor și cu voce tare. Însă, de aici, totul începe să o ia razna.. Te-am făcut curios?

Poți urmări „Complet Necunoscuți” pe platforma de streaming Netflix, însă, ar trebui să știi că nu este recomandat minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani. De asemenea, în prima săptămână din 2022, pelicula a fost cel mai vizionat film din România. Așadar, cu siguranță nu trebuie să o ratezi!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net