Cel mai emoționant film de pe Netflix. Povestea e atât de dramatică, încât vei plânge de va tremura cămașa pe tine

Platforma de streaming Netflix vine în atenția privitorilor cu unul dintre cele mai emoționante filme. Având un scenariu dramatic, emoționant în același timp, pelicula reușește să te treacă prin stări mixte. Inițial, frustrarea își poate spune cuvântul, urmând ca mai apoi să accepți, cu greu poate, faptul că, iubirea, e făcută să plece de lângă noi, moment în care realizezi că trebuie să prețuiești timpul petrecut cu persoana dragă.

Filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi / foto: Pixabay

Filmul „Irreplaceable You” a fost unul dintre cele mai urmărite, iar cei care l-au văzut au fost mișcați de Abbie și Sam, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și prietenie în același timp, totul până când cancerul devine parte din viața lor.

„Irreplaceable You”, filmul care te trece printr-un carusel de emoții 

Filmul regizat de Stephanie Laing ne amintește că iubirea trebuie lăsată să fie, prețuită și valorată, atunci când încă se mai află printre noi. Pusă în fața unui diagnostic crunt – cancer, Abbie nu știe câte zile mai are de trăit.

Ea și Sam se cunosc de mici copii. Relația lor de prietenie s-a transformat, ani mai târziu, într-una de iubire, urmând ca mai apoi să se căsătorească. Abbie și Sam nu au cunoscut alte persoane și erau obișnuiți atât de mult unul cu celălalt, încât nu și-ar fi văzut viața separat.

Abbie și Sam, protagoniștii „Irreplaceable You” / foto: Netflix
Abbie și Sam, protagoniștii „Irreplaceable You” / foto: Netflix

Cum de ceea ce ți-e frică nu scapi, Sam află că iubirea vieții lui suferă de o formă de cancer. Dărâmați de durere amândoi, Abbie încearcă cu ultimele puteri să-i găsească o iubită lui Sam, astfel încât el să nu simtă atât de mult durerea singurătății.

Vizibil slăbită, continuă să aibă grijă în continuare de el, deși se opune vehement acestui lucru. Povestea continuă cu Abbie, care se împrietenește cu trei pacienți care, la rândul lor, ca și ea, mai aveau foarte puțin timp de trăit.

În ciuda diagnosticului crunt și știind că moartea o va lua de lângă Sam, Abbie decide să trăiască mai bine și mai frumos ultimele clipe care i-au mai rămas pe acest pământ.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net