Cele mai bune filme pe Netflix din toate timpurile! Trebuie neapărat să le vezi!

Iubitorii de filme cu siguranță au un clasament al celor mai bune pelicule care rulează pe platforma de streaming. Click! vine în ajutorul celor care își doresc să-și petreacă timpul liber în fața unui film bun, de calitate, fără a fi nevoiți să piardă timp prețios, vizionând ceva ce nu e pe măsura așteptărilor lor. 

Iată care sunt cele mai urmărite filme de pe Netflix / foto: Pixabay
Iată care sunt cele mai urmărite filme de pe Netflix / foto: Pixabay

Tot mai multe persoane aleg să se relaxeze singure, sau în compania altor persoane, în fața unui film care să îi lase cu experiență plăcută. Noi îți prezentăm top trei cele mai urmărite filme pe Netflix

Locul 1: „A noua poartă”

Pelicula, care îl are în rolul principal pe Johnny Deep, a fost lansată în anul 1999, și de atunci continuă să cucerească inimile privitorilor. Surpriza de care aceștia au parte îi lasă fără cuvinte, filmul prezentând povestea unui librar fără scrupule, care caută un exemplar dintr-o carte.

Lucrurile iau cu totul și cu totul o altă turnură în momentul în care se vede ajuns în mijlocul unei lumi diferite de cea a cărților, mai exact, în lumea idolatriei satanice, a crimei și înșelătoriei.

Locul 2: „La noapte te culci cu mine”

Filmul, care a fost printre cele mai apreciate de pe platforma Netflix, prezintă povestea unei jurnaliste care este face parte dintr-o căsnicie în care au apus iubirea, pasiunea și dorința de a petrece mai mult timp alături de soțul ei.

Top trei filme care pot fi vizionate în compania celor dragi / foto: Pexels
Top trei filme care pot fi vizionate în compania celor dragi / foto: Pexels

La locul de muncă are parte de o adevărată surpriză, în momentul în care apare un fost iubit, cu mult mai tânăr decât ea. Cei doi ajung să lucreze împreună, iar sentimentele lor se dovedesc a fi nemuritoare în fața trecerii anilor. Astfel, aceasta se vede pusă în fața faptului împlinit, acela de a face o alegere dintre cei doi bărbați din viața ei.

Locul 3: „Familia Crood: Vremuri noi”

Acest film poate fi vizonat împreună cu familia. A fost lansat în urmă cu trei ani de zile, însă continuă să fie cel mai urmărit chiar și în prezent.

Familia Crood se află în căutarea unei nouă case și surpriza este mare atunci când descoperă un loc parcă desprins din filme. Fericirea lor nu durează mult, căci ceea ce urmează să se întâmple le dă viața peste cap.  

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net