Cel mai emoționant și urmărit film de pe Netflix. Vei plânge ore în șir după ce îl vei vedea

Ultima actualizare:

Netflix ne prezintă încă un film extrem de emoționant. Este vorba despre „Let Him Go”, cu Diane Lane și Kevin Costner, un thriller captivant. Cei doi actori dau totul în această peliculă, care îmbină suspansul cu emoția sinceră, jucând rolul unui cuplu de pensionari care-și caută nepotul.

„Let Him Go”, un thriller captivant ce poate fi vizionat pe Netflix. Foto: Click.
„Let Him Go”, un thriller captivant ce poate fi vizionat pe Netflix. Foto: Click.

Poveste de dragoste emoționantă, plină de răzbunare

„Let Him Go”, cu Diane Lane și Kevin Costner în rolurile unui cuplu de fermieri în vârstă, care își doresc să-și salveze nepotul din mâinile socrilor nenorociți, are loc în Big Sky Country, iar acțiunea se desfășoară în urmă cu aproximativ 50 de ani. „Let Him Go”  este o peliculă originală, realizată cu perspicacitate și cu un suspans captivant. Și Lane și Costner dau totul într-un mod în care numai profesioniștii experimentați și talentați o pot face. Ei transformă filmul într-un lucru improbabil: o poveste de dragoste emoționantă, plină de răzbunare.

La început, credem că ne uităm la o poveste sensibilă despre durere și pierdere. Lane și Costner îi joacă pe Margaret și George Blackledge. El este un om al legii pensionat, cu o insignă și un pistol în sertar, care arată ca și cum ar fi ieșit dintr-un western vechi. Ea este o soție de fermier dură, dar blândă, care obișnuia să meargă la curse de cai și acum face prăjituri de casă. Ei au o viață frumoasă și liniștită la ferma lor din Montana, trăind cu fiul lor, James (Ryan Bruce), soția lui, Lorna (Kayli Carter) și fiul cel mic al cuplului, Jimmy. Totul este bine până când James moare într-un accident ciudat (este aruncat de pe cal).

Acțiunea peliculei

Trei ani mai târziu, văduva Lorna se căsătorește cu Donnie (Will Brittain), un tip politicos și, în aparență, de treabă. Însă, acesta nu este deloc ceea ce pare. Într-o vizită în oraș, Margaret, care îi spionează de la geamul mașinii ei, îl observă pe Donnie dându-i o palmă micuțului Jimmy pentru că acestuia i-a scăpat înghețata. Apoi, chiar Lorna îi dă o palmă mai tare. De parcă abuzul nu ar fi fost suficient de deranjant, câteva zile mai târziu, fără nici măcar un rămas bun, aceștia au dispărut. Donnie i-a luat pe cei doi să se mute cu familia lui, undeva în Dakota de Nord.

Margaret și George, îngroziți de soarta care planează acum asupra nepotului lor, se urcă în vechiul lor break Chevy (se pare că ar fi din anii '40) și pornesc într-o călătorie pentru a-l aduce pe micuț înapoi. În mod grăitor, Margaret, încă bântuită de pierderea propriului fiu, este cea care începe odiseea de salvare. După cum subliniază George, ea nu are nicio justificare legală pentru a încerca să smulgă un băiat din brațele mamei lui, dar aceasta este condusă de instinct. George merge împreună cu ea mai mult ca să o protejeze. Pe măsură ce ajung în orașe mici și întreabă prin preajmă, tot aud povești despre clanul familiei lui Donnie, Weboys, care sunt un fel de dinastie de cowboy răi.

Filmul începe ca o poveste polițistă

„Let Him Go” începe ca o poveste polițistă, dar nu durează mult până când Margaret și George își găsesc drumul către complexul Weboy, moment în care filmul devine un thriller gotic occidental rural. Weboys locuiesc în uriașa lor fermă cenușie, fantomatică și se pare că sunt conduși de putere, pe care cred că o au mai mult decât oricine altcineva. 

Dar surpriză a „Let Him Go” este că, așa cum a fost pus în scenă de scriitorul-regizor Thomas Bezucha (adaptând romanul lui Larry Watson din 2013), ne prezintă un film de acțiune de răzbunare și salvare.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net