Cel mai cerut film românesc intră pe Netflix! Când poți urmări pelicula care a făcut ravagii în cinematografe

„Romina, VTM”, filmul românesc de comedie lansat în luna ianuarie a acestui an, a reușit să strângă încasări incredibile în cinematografe. Pelicula a avut în spate aceași echipă care a lucrat și la filmul „Teambuilding”, un alt titlu de succes pe piața internă. Iar cum românii s-au dovedit a fi atât de interesați de noua producție, „Romina, VTM” va intra în această lună pe Netflix, unde românii îl pot revedea oricând doresc.

Filmul a avut încasări record în cinematografe / FOTO: imdb.com
Filmul a avut încasări record în cinematografe / FOTO: imdb.com

Sute de mii de români au mers glonț la cel mai apropiat cinematograf la începutul acestui an, pentru a putea vedea noua comedie autohtonă, „Romina, VTM”. Filmul a avut un succes total, din punct de vedere financiar, chiar reușind performanța incredibilă de a surclasa partea a doua a filmului Avatar, care de abia a reușit să strângă jumătate din suma reușită de „Romina, VTM” în aceași perioadă. Ba mai mult, filmul a reușit să treacă peste performanțele înregistrate de „Teambuilding”, care a fost realizat de către aceași echipă.

Iar cum filmul a avut parte de un asemenea succes financiar incredibil, era normal ca interesul românilor să rămână crescut. Iar pentru cei care doresc să revadă „Romina, VTM”, Netflix vine cu vești bune! Filmul va putea fi vizionat pe platforma de streaming chiar din această lună! Mai precis, din data de 2 mai, publicul din țara noastră poate râde din nou alături de aventurile personajelor din filmul de comedie.

Sute de mii de români au văzut „Romina, VTM” la cinematograf

Având în vedere numărul uriaș de oameni care au mers să vadă filmul la cinema, cu siguranță că este îi bucură pe mulți români să audă că pelicula lor favorită va fi disponibilă pe Netflix, chiar de pe data de 2 mai! Filmul are în distribuție nume foarte ușor de recunoscut pentru români, cum ar fi Nicole Cherry și Selly, iar în acest moment, „Romina VTM” este printre cele mai de succes filme românești, din punct de vedere financiar.

Însă locul 1 este păstrat de „Teambuilding”, care a adus în cinematografe aproape 1 milion de români și a avut încasări apropiate de 5 milioane de dolari!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net