Selly, secretul succesului cu „Romina, VTM!”: „Am știut că un film cu maneliști va da lovitura”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Selly a dat lovitura cu „Romina, VTM!”, film la care este co-producător. Vloggerul este încântat de succesul filmului, mai ales că el a fost cel care a ales distribuția. Maneliștii din film se pare că au făcut toți banii!

Selly, alături de Smaranda, iubita lui
Selly, alături de Smaranda, iubita lui

Shelly s-a implicat în ultima vreme în mai multe producții cinematografice de succes, însă a reușit să ia fața tuturor cu ultimul film lansat „Romina, VTM!”.

Pelicula, lansată chiar în ianuarie 2023, în cinematografe, este cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile. A reușit să bată și „Teambuilding”, filmul realizat de Micutzcu și BRomania, care candidează, însă, la titlul de cel mai controversat film al momentului.

Vezi și: Pavel Bartoș, mesaj pentru criticii filmului Teambuilding: „Se va cerne cine are valoare”

Shelly ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a făcut distribuția de unul singur la filmul „Romina, VTM!”. Maneliștii Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu au fost aleși chiar de el, iar vloggerul consideră că artiștii au fost sarea și piperul filmului.

Selly, te-ai băgat în mai multe proiecte cinematografice, în ultima vreme. La „Romina VTM” ești chiar co-producător. Ai cam dat lovitura cu filmul acesta, a intrat în topurile internaționale încă din primele săptămâni de la lansare. Le-ați cam luat fața la toți...

Am primit acest scenariu care mi-a plăcut mult și am crezut în potențialul său și mi-am dat seama că această combinație de muzică pop și manele ar da lovitura în cinema. Am știut că un film cu maneliști va prinde. Și având scenariul pe masă, care mi-a plăcut mult, ma început să dau telefoane, am făcut repede distribuția.

Tu, personal, ai ales actorii?

Da! Și pe Nicole Cherry și pe Bogdan de la Ploiești, da eu i-am ales!

A fost multă lume totuși și împotriva acestor filme, mai ales la Teambuilding au fost multe critici. Dar și la voi au fost auzite voci că e un film unde mai mult se cântă decât se joacă. Te afectează?

Așa e, chiar așa e! Majoritatea actorilor din film nu sunt actori de profesie, ci cântăreți de profesie. Acest lucru e foarte adevărat. Nu mă deranjează criticile, pentru că în film chiar se cântă mai mult decât se joacă. Altfel spus, oamenii aceia au mai mult talent la cântat decât la actorie pentru că asta fac de o viață.

Acum ai fost cooptat în „Ramon”....

În filmul ăsta joc rolul meu din viața reală oarecum, sunt vlogger. M-a sunat Pavel într-o zi a zis: Shelly, uite facem filmul ăsta. Mi-a povestit despre ce este vorba, am zis: da, Pavel, mă bag! Am venit, am bătut palma cu Bartoș. Cred că filmul acesta va fi clar un succes, ținând cont că Pavel e producător și Jesus del Cerro e regizorul. Acum am venit să mă văd și eu pe marile ecrane, că nu am apucat să văd ce a ieșit.

Câți urmăritori mai ai pe rețelele de socializare? Mai știi?

Nu știu sigur. Să fie vreo 3,2 milioane așa cu totul?! 1,8 pe Instagram, 1,4 pe Tik Tok, pe Facebook 300.000, e mai slab. Dar pe Youtube, anul acesta, avem planuri foarte mari.

„Romina, VTM!” e în top 10 mondial privind încasările

„Romina, VTM!”este la acest moment cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile. „Recent, Romina, VTM” , filmul rpodus de Shelly, a ajuns pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOfficeMojo. Topul a luat în calcul doar filmele lansate în acest an.

Pelicula a stârnit mari controverse încă de la lansarea sa în cinematografele din România. Nicole Cherry are rol principal în film, iar alături de ea mai joacă și Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Rareș Mariș, Costel Biju, Yny Seby și Tzancă Uraganul.

Filmul a fost lansat în cinematografele din România la începutul lunii ianuarie, și, în doar trei săptămâni, a atins cifre record: încasări de două milioane de dolari și peste 320.000 de spectatori plătitori de bilet.

Romina VTM este o comedie, de fapt, o poveste de dragoste pe ritmuri de pop și manele. Filmul o are în prim plan pe Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry), care încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești de la faliment. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (în interpretarea actorului Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și de aici surprizele se țin lanț.

Vidra Productions și Selly au mai lansat, în trecut, pe piață și alte producții de succes precum „5GANG: Un altfel de Crăciun” și „Tabăra”, filme ce au înregistrat și ele recorduri de box office, la momentul lansării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net