Selly, spaima șoselelor! S-a urcat din nou la volan, după accidentul de mașină: „Uneori sunt prost rău de tot”

#Exclusiv Click!

Selly e pericol public pe șosele în ultima vreme. Vloggerul are la activ numeroase abateri rutiere, însă nu se lasă de condus. A venit la premiera filmului Ramon tot cu mașina, deși făcuse accident în trafic în urmă cu doar o săptămână. Ei, știți cum se spune... totul e bine când se termină cu bine!

Selly a venit, marți seară, la lansarea filmului Ramon, nu cu trotineta, ca în pelicula în care joacă, ci cu bolidul său, care tocmai ce a fost implicat, recent, într-un nou accident rutier.

Pe 23 ianuarie, Selly a fost neatent la volan și a produs un accident de toată frumusețea. La modul ironic frumusețe, vă dați seama! Deși are la activ numeroase abateri în trafic, Selly nu se lasă de șofat nici în ruptul capului.

Nu se poate spune că sunt un șofer prost! Sunt doar neatent, uneori! Așa se întâmplă când vrei să faci mai multe lucruri deodată, să răspunzi la telefon, să vorbești cu toată lumea.

Știu că am avut multe probleme la volan, dar asta e! Asta nu înseamnă acum că nu mai merg cu mașina. Reparăm mașina că avem asigurare și mergem mai departe”, a declarat vloggerul, pentru Click!.

cub shelly png

În filmul Ramon, Selly dă ture cu trotineta prin oraș și surprinde pe telefon imagini prețioase pentru Poliție cu așa-zișii hoți ai unui tablou.

Îmi joc rolul din viața reală și nu prea! Uite că cu trotineta merg mai bine decât cu mașina. Mi-a plăcut să joc acest rol, sper ca filmul să aibă același succes ca Romina VTM”, ne-a mai declarat Selly, la premiera producției Ramon.

Selly tocmai ce a fost implicat într-un accident rutier pe data de 23 ianuarie, de data aceasta el fiind cel vinovat de producerea incidentului din trafic. Influencerul se deplasa într-o coloană de mașini, nu a fost atent la autovehiculul din față și nu s-a oprit la timp, așa că l-a izbit în plin.

"Mi-am lovit din nou mașina ca în Stan și Bran!"

Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit.

Eu uneori sunt prost rău de tot. Am făcut alt accident cu mașina. Mi-am lovit din nou mașina, nu că accident. Cel mai banal, cel mai stupid, cel mai penal accident din lume. E ceva de Stan și Bran, dar am bușit-o!”, a povestit Selly, pe rețelele de socializare.

4 accidente într-o singură zi!

Selly nu este la prima abatere pe șosele. A avariat patru mașini în Bacău, în momentul în care a mers la un concert, a lovit o mașină într-o intersecție aglomerată din București și și-a lovit autoturismul singur, în parcarea subterană.

Vara trecută, vloggerul a bătut recordul la capitolul accidente. A fost implicat în 4 evenimente rutiere nefericite, în decursul a 24 de ore. Acesta a reușit performanța să lovească nu mai puțin de 4 mașini. Selly și-a postat apoi isprava pe rețelele de socializare, ca de fiecare dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net