Vloggerul Selly, spectacol și la Bac. A venit la examen cu Dacia 1300 și a făcut mișto de mașină

Ultima actualizare:
Luni, şi-a făcut apariţia la volanul  Mercedesului CLS, iar ieri, tânărul  artist a venit cu o Dacie 1300
Luni, şi-a făcut apariţia la volanul Mercedesului CLS, iar ieri, tânărul artist a venit cu o Dacie 1300

”Regele YouTube-ului”, Andrei Şelaru, tânărul din Craiova cunoscut sub numele Selly, a dat ieri ultima probă de Bacalaureat. Aşa cum ne-a obişnuit, şi de această dată a făcut spectacol. După ce la primele probe a venit la volanul bolidului său de lux Mercedes CLS, „maşina visurilor sale“, ieri a venit cu o Dacie 1300.

“Am ajuns! E un pic mai greu să vii la şcoală cu Dacia, dar să ştiţi că se poate. Dacă ai voinţă, poţi orice”, a declarat Selly în momentul în care a coborât din maşină, notează adevarul.ro. Aşteptat la poarta Colegiului Fraţii Buzeşti din Craiova de o armată de ziarişti, Selly nu a ratat ocazia să-şi continue aroganţele.


    Luni, şi-a făcut apariţia la volanul  Mercedesului CLS, iar ieri, tânărul  artist a venit cu o Dacie 1300
Luni, şi-a făcut apariţia la volanul Mercedesului CLS, iar ieri, tânărul artist a venit cu o Dacie 1300

“Nu ştiţi? Am vândut CLS-ul. Aseara (miercuri, 24 iunie - n.r.) l-am vândut. Ştiţi că am venit primele două dăţi cu CLS-ul, am văzut ce s-a scris, m-am simţit prost...aroganţă maximă, a venit cu bolidul... şi mi-am zis că poate oamenii au dreptate, poate că trebuie să fac o schimbare. Când trei oameni îţi zic că eşti beat, te duci acasă. Am vândut CLS-ul cu 1.000 de euro, am mai pus o mie şi mi-am luat o Dacie”, a declarat vloggerul. 

«Am vândut CLS-ul cu 1.000 €, am mai pus o mie» 

Selly a continuat apoi să glumească pe seama Daciei sale 1300. “E super tare maşina. Portbagajul se ridică din comandă vocală, vă arăt imediat. Staţi că nu merge, dificultăţi tehnice, dar asta-i frumuseţea. Te chinui la fiecare pas cu ea, asta-i superbitatea. În maşina mea cea veche, în CLS, te observă doar copiii, cu asta atragi toate privirile. Şi lumea ştie să aprecieze valoarea adevărată. Nu stă valoarea adevărată în Mercedes, în prostii de genul ăsta, aici, asta e generaţia de aur a României”, a declarat Selly. Tânărul şi-a continuat spectacolul şi s-a luat de un coleg care a venit şi el la şcoală cu o maşină străină. “Ia vino, Boboc, încoace. Ce-i asta, bă. Cu maşina asta vii tu la şcoală? Ce-i asta? Ce-i sărăcia asta? Bă, asta, a mea, e maşină, bă. Noi nu ne vindem ţara, bă. Nu ne vindem ţara, da? Susţinem industria românească. A ta are, mă, comenzi vocale? Gata, vă las, eu intru la examen şi vă spun eu că voi face o performanţă uluitoare. Nu contează dacă iau 10, mi-am luat o Dacie 1300, asta e realizarea. După 19 ani de locuit în Craiova, asta am reuşit şi sunt mândru, da?”, şi-a încheiat Selly spectacolul.  

Craioveanul are peste 2,65 milioane de abonaţi pe YouTube, iar pe Instagram a atins deja 1,5 milioane de urmăritori. Anul trecut el şi-a cumpărat un Mercedes CLS în valoare de 80.000 de dolari şi s-a lăudat cu ea pe internet. La prima probă de Bac a făcut furori cu limuzina şi cu tricoul Versace. 

Citeşte şi

Cum a reușit să aibă succes Selly, regele internetului din România

Selly, regele internetului, a cântat «SOS» la ziua lui David Măruță. Copiii au fost în delir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net