Cum arată biroul lui Selly? L-a amenejat cu ajutorul unui designer de top!

Victor Grosu, unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți din România, lansează „Dizain Șou", primul reality-show de design interior din țara noastră. „Dizain Șou" este o mini-serie online, în cadrul căreia publicul poate urmări întregul proces de amenajare interioară, de la A la Z. În primul sezon, Selly, unul din cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România, își amenajează biroul din nordul Bucureștiului.

Selly și-a reamenajat biroul cu ajutorul lui Victor Grosu
Selly și-a reamenajat biroul cu ajutorul lui Victor Grosu

„Dizain Șou" s-a lansat sâmbătă, 1 octombrie, iar primul episod poate fi vizionat pe canalul de YouTube Victor Grosu. În prima parte, Selly prezintă spațiul de 110 metri pătrați și dorințele sale, iar în partea a doua, Victor îi arată propunerile de compartimentare și amenajare realizate împreună cu echipa sa. Următoarele trei episoade vor prezenta celelalte etape: ofertarea, selecția materialelor, șantierul, montarea mobilierului și recepția lucrării.

Citește și: Selly a vorbit despre prețul succesului! Ce mesaj transmite criticilor 

„Nevoia unui birou vine din nevoia de profesionalizare și din faptul că trebuie să fiu foarte disciplinat ca să pot să le fac pe toate. Am nevoie de o sală de ședințe, o masă unde să putem face ședințe toată echipa”, declară Andrei Șelaru (Selly).

În ultimii ani, interesul pentru designul de interior a crescut semnificativ în România. Tot mai multe persoane apelează la specialiști pentru amenajarea interioară sau urmăresc sfaturile profesioniștilor înainte să își amenajeze în regie proprie.

„Vreau să arăt ce se află în spatele unei amenajări de interior, cu bune și rele. Atunci când Selly mi-a propus să îi amenajez biroul, m-am gândit imediat că tot ce urmează să facem trebuie prezentat public, pentru că nimeni nu știe exact ce face un arhitect de interior, ce face un constructor, de ce durează atât o lucrare, de ce costă atât și multe altele”, explică arhitectul Victor Grosu.

Vezi și: Suma cu cinci cifre pe care Selly o încasează lunar din Youtube 

Selly este extrem de încântat de propunerea de amenajare:

Îmi place maxim! Mi se pare BOMBĂ, a luat în calcul tot ce i-am zis, am toate zonele. Nu e nimic ce aș adăuga, tot ce îmi doresc, fiecare element, de la spațiu de depozitare, birou, lumină, e exact ce îmi doream.”

Victor Grosu are o experiență în domeniu de două decenii 

Cu o experiență de 20 de ani, Victor Grosu este arhitect, designer de interior, creator de concepte HoReCa de succes, antreprenor, vlogger și prezentator TV. Victor Grosu o echipă de peste 20 de specialiști și gestionează anual peste 30 de proiecte în România și internațional, atât pe zona HoReCa, cât și pe nișa de rezidențial premium.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg