Selly a vorbit despre prețul succesului! Ce mesaj transmite criticilor săi

Andrei Șelaru, cunoscut publicului sub numele de Selly, a cunoscut faima de la o vârstă foarte fragedă. Tânărul devenit idolul unei generații a vorbit despre prețul succesului, dar și despre motivele pentru care nu mai are de gând să urce pe scenă pentru a-și încânta muzical fanii. 

image
Selly a vorbit despre prețul succesului

Selly are doar 21 de ani și o viață lipsită de griji, cel puțin din punct de vedere financiar. A muncit din greu pentru a deveni un influencer de succes, însă problemele nu l-au ocolit. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Selly a vorbit despre prețul succesului și despre eforturile pe care le depune. 

Citește și: Suma cu cinci cifre pe care Selly o câștigă lunar din Youtube 

Selly a mărturisit că este deranjat de faptul că adesea, la televizor, este prezentat ca fiind un influencer controversat ținând cont de faptul că el a avut întotdeauna grijă la mesajele pe care le transmite tinerilor în mediul online. Selly subliniază că întotdeauna a încurajat informarea din surse sigure și verificarea lor, precum și dezvoltarea unei gândiri critice, nu preluarea informațiilor ca atare. 

Selly a muncit din greu ca să aibă o viață fără griji 

În plus, Selly nu consideră că lipsa grijilor financiare a fost doar un noroc chior, și subliniază că tot ce are în ziua de astăzi a obținut prin foarte multă muncă și la fel de multe sacrificii. 

„Am avut o pasiune, am muncit foarte mult, de mic, am avut și norocul de a descoperi asta de foarte tânăr. După aceea a intervenit munca și am ajuns să fiu împlinit profesional și financiar de la o vârstă foarte fragedă. Cred că în acest mod i-am inspirat eu pe cei care mă urmăresc. Cred că e o poveste frumoasă povestea mea, o poveste despre un tânăr care a muncit mult, a reușit în domeniul lui, acum intră și în alte domenii, face alte business-uri", a declarat Selly. 

Vezi și: Selly, regele Youtube-ului românesc, și-a luat bolid de lux 

Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este un ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi.

Nu s-a uitat niciodată la desene animate. Părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
toamna copaci frunze galbene shutterstock
Lopes jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg