Selly a vorbit despre prețul succesului! Ce mesaj transmite criticilor săi

Ultima actualizare:

Andrei Șelaru, cunoscut publicului sub numele de Selly, a cunoscut faima de la o vârstă foarte fragedă. Tânărul devenit idolul unei generații a vorbit despre prețul succesului, dar și despre motivele pentru care nu mai are de gând să urce pe scenă pentru a-și încânta muzical fanii. 

Selly a vorbit despre prețul succesului
Selly a vorbit despre prețul succesului

Selly are doar 21 de ani și o viață lipsită de griji, cel puțin din punct de vedere financiar. A muncit din greu pentru a deveni un influencer de succes, însă problemele nu l-au ocolit. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Selly a vorbit despre prețul succesului și despre eforturile pe care le depune. 

Citește și: Suma cu cinci cifre pe care Selly o câștigă lunar din Youtube 

Selly a mărturisit că este deranjat de faptul că adesea, la televizor, este prezentat ca fiind un influencer controversat ținând cont de faptul că el a avut întotdeauna grijă la mesajele pe care le transmite tinerilor în mediul online. Selly subliniază că întotdeauna a încurajat informarea din surse sigure și verificarea lor, precum și dezvoltarea unei gândiri critice, nu preluarea informațiilor ca atare. 

Selly a muncit din greu ca să aibă o viață fără griji 

În plus, Selly nu consideră că lipsa grijilor financiare a fost doar un noroc chior, și subliniază că tot ce are în ziua de astăzi a obținut prin foarte multă muncă și la fel de multe sacrificii. 

„Am avut o pasiune, am muncit foarte mult, de mic, am avut și norocul de a descoperi asta de foarte tânăr. După aceea a intervenit munca și am ajuns să fiu împlinit profesional și financiar de la o vârstă foarte fragedă. Cred că în acest mod i-am inspirat eu pe cei care mă urmăresc. Cred că e o poveste frumoasă povestea mea, o poveste despre un tânăr care a muncit mult, a reușit în domeniul lui, acum intră și în alte domenii, face alte business-uri", a declarat Selly. 

Vezi și: Selly, regele Youtube-ului românesc, și-a luat bolid de lux 

Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este un ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi.

Nu s-a uitat niciodată la desene animate. Părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net