Selly, întâlnire de 0 grade cu Garry Vee, cel mai faimos vlogger! Sfatul prețios primit de influencerul român

Ultima actualizare:

Selly este cunoscut ca fiind un maestru pe social-media și fiecare postarea de-a lui se transformă în profit. Influencerului i s-a îndeplinit recent un mare vis, căci s-a întâlnit cu Garry Vee, una dintre cele mai mari personalități din domeniul volggingului, care și-a construit un adevărat imperiu, făcând ceea ce îi place. 

selly jpeg

Selly a avut parte de o întâlnire emoționantă cu unul dintre cei mai mari influenceri de pe social-media, pe care îl admiră extraordinar de mult și îl consideră o reală sursă de inspirație. Vloggerul român s-a întâlnt cu nimeni altul decât Garry Vee, antreprenor, influencer și vlogger, care și-a început cariera de creator de content în 2006. 

Citește și: Alex Velea, șhaormar pentru o zi! Cum a făcut față provocării

Selly, mereu pasionat de business și doritor de a scoate bani din piatră seacă, s-a bucurat de întâlnirea cu Garry Vee, asemenea unui copil care îl vede pentru prima dată pe Moș Crăciun. Influencerul român a filmat întregul moment și a împărtășit fanilor sfatul prețios pe care temerarul antreprenor i l-a oferit lui. 

Selly l-a întrebat pe mentorul său despre importanța creării de conținut pe TikTok, iar Garry i-a răspuns cu multă sinceritate, despre strategia de marketing din spatele postărilor pe o astfel de platformă.

Nu rata: Se însoară Selly? «Eu și Smaranda împlinim 4 ani de relație în septembrie»

Selly: «De ce oamenii ar trebui să fie pe TikTok și să creeze mult conținut?»

Garry Vee: «Dacă ai o ambiție pentru tine și pentru afacerea ta, nu este ca și cum e obligatoriu să o faci dar de ce nu ai face cel mai înțelept lucru. Ar fi o oportunitatea ratată.»

Cine este Garry Vee

Garry Vee a început să creeze clipuri pentru platforma YouTube, la doar un an după ce a fost lansată, în 2006, iar canalul său se focusa pe review-uri la diferite sortimente de vin. În timp, clipurile sale au adunat milioane de vizualizări, iar la acest moment este co-fondatorul unei companii de software pentru rezervări de restaurante. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net