Se însoară Selly? «Eu și Smaranda împlinim 4 ani de relație în septembrie»

Selly ne-a povestit despre planurile lui de vacanță, avere, proiecte și ne-a răspuns la întrebarea când se va căsători.

Andrei Șelaru, alias Selly, a fost prezent la deschiderea unui fast food cu specific asiatic. În vârstă de 21 de ani, cel mai celebru vlogger, cântăreț și actor român, cunoscut îndeosebi de pe canalul său de YouTube, a oferit un interviu pentru Click! în care a vorbit despre realizări, vacanță, preferințe culinare și viața alături de Smaranda, iubita pe care o are de patru ani.

Citește și: Antonia si Selly, vânzători în piață pentru o zi! Artista nu a fost recunoscută

Click!: Bună, Selly! Abia te-am prins la un interviu. Ești mega ocupat. Care este programul unui influencer ca tine într-o zi?

Selly: Dacă este zi de filmare va trebui să mă trezesc la 6:00 dimineața, apoi mers pe platou, îmi pun ceasul, sună alarma. Dacă zilele de filmare nu încep devreme, se termină apoi prea târziu, adică după ora 12 noaptea. Iar overtime-ul este scump, oamenii buni costă mult când treci de 12 ore. Am acum seria aceasta "La muncă", unde coordonez o echipă de 10 persoane, la fiecare zi de filmare e haos, multe locații, nebunie, alergătură multă.

Citește și: Selly a declarat război pietonilor. Uite în ce hal și-a parcat bolidul

Dar atunci când nu este o zi de filmare înseamnă că este o zi de pregătit ceva: ori o altă filmare sau un alt proiect, sau lucrez la un alt business și trebuie să lucrez mult la calculator. Stau foarte mult acasă, la calculator, și sunt zile în care doar asta fac de dimineață până seara, îmi comandă mâncare și nu mă ridic de pe scaun.

Și cum te mai relaxezi atunci?

Dacă nu mi-ar plăcea, nu aș face eu atâtea. Sunt părți ale acestui job care mă relaxează, altele sunt obositoare. Dacă e weekend, lucrez într-un ritm mai lent, mă mai duc pe la piscină, pe la sală și poate vinerea mai ieșim într-un club.

Care sunt planurile tale de vacanță pentru vara asta?

Avem la început de iulie o vacanță și o să plecăm în Grecia, în Mykonos, unde o să stăm două săptămâni. Poate în august mai facem altceva, o croazieră, încă nu știu. Sincer să fiu, nici nu am avut timp să mă ocup nici de vacanța aceasta din Grecia, am luat doar cazarea, dar nu și transportul. Am acum două formate noi pentru YouTube pe care o să le lansez de curând și vor fi o surpriză. Nu pot să vorbesc prea mult despre el e așa că înțelegeți de ce nu am timp pentru vacanță. 

Acum făcând o glumă. Când să mai ai timp să îți ceri iubita de soție? Apropo, te-ai gândit la căsătorie? Ce părere ai despre treaba asta? Cum o vede un influencer?

Toată lumea mă întreabă asta. Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri.

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu.

Are grijă de tine când ești răcit?

Da și are și niște obsesie din astea.."nu lăsa ud prin baie pentru că umezeală e un magnet de bacterii". Dacă ea învață despre o bacterie, după aceea bacteriile alea sunt peste tot în viața noastră..vine bacteria aia. Deci este distrată cu partea asta de curățenie, de tot ce înseamnă să fie totul steril și în ordine.

Mai are timp de gătit?

Da, să știi că mai are, dar nu se întâmplă prea des. În limita timpului disponibil și depinde, dacă este în sesiune sau nu.

Care sunt cele mai importante achiziții ale tale de până acum? Muncești de mulți ani. Am putea spune că ești la un nivel mare. Pe ce cheltui banii?

Să știi că achiziții foarte mari nu am făcut până la vârsta asta, adică nu mi-am luat casă pentru că oricum prefer să stau în chirie. Sunt dinamic, sunt la vârsta la care nu știu exact ce îmi doresc de la o casă, nu am un stil pe care să mi-l doresc și atunci stau cu chirie. Eu, atunci când mă plictisesc, prefer să mă mut.

Am o mașină și cam atât. Eu prefer să îmi investesc momentan banii în afaceri, nu pe chestii din astea materiale. La toate videoclipurile pe care le facem se adună costuri foarte mari, de zeci de mii de euro, sunt unele lucruri pe care necunoscători au impresia că le fac gratis, mulți dintre ei nu se gândesc că noi lucrăm cu oameni foarte buni în piață, cu o aparatură foarte scumpă. Mie îmi place să lucrez cu profesioniști și automat oamenii cu cât sunt mai buni, cu atât sunt mai scumpi. Pe ce cheltui banii? Pe chirie, haine, mese la restaurante și investiția în afaceri.

Cum te împarți între București și Craiova. Și care e mâncarea ta preferată când mergi la părinți?

Într-adevăr, nu ajung foarte des în Craiova și nu îmi văd părinții atât de des pe cât mi-aș dori. Mai multe vin iei pe la mine decât eu să merg la ei, iar în ultimul an să zic că am fost de trei ori la Craiova: o dată de Paște și de două ori la ANAF. Mâncarea preferată..la mine este simplu: cartofi prăjiți cu brânză, o ciorbă de perișoară foarte bună pe care o face mama, friptura de miel clasică de Paște, și sarmalele, bineînțeles!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net