VIDEO Spovedania lui Selly, după cheful cu amenzi. Ce s-a întâmplat, de fapt, la ziua lui


    Selly a publicat luni noaptea un videoclip, pe Youtube, în care vorbește despre sancțiunile primitefoto: captură YouTube
Selly a publicat luni noaptea un videoclip, pe Youtube, în care vorbește despre sancțiunile primitefoto: captură YouTube

Luni seara, după multe ore de așteptare, timp în care clipul video era la "dospit", Selly a oferit un răspuns legat de amenzile și de neregulile de la ziua sa le naștere.

Petrecerea organizată în weekend de vloggerul Selly, de ziua lui, s-a încheiat cu amenzi din partea polițiștilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanțare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger, care a publicat filmulețe de la paranghelia la care i-au cântat maneliștii Tzancă Urganul și Costel Biju. Cuantumul sancțiunilor aplicate la petrecerea vloggerului s-a ridicat la 21.000 lei.Implicat într-un scandal în care consideră că a fost judecat pe nedrept, vloggerul a postat pe canalul său de YouTube un filmuleț în care explică cum au stat lucrurile la petrecerea cu pricina. “Am fost și eu cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov, să petrec de ziua mea și, bineînțeles că din treaba asta a ieșit scandal național. Practic sunt acuzat de două chestii: o dată că am făcut treaba asta în pandemie, și a doua că i-am adus pe Tzancă și pe Biju să cânte la ziua mea. Și acum e amuzant, că oamenii sunt mai supărați pe a doua chestie decât pe prima. Nu e supărată lumea că facem petreceri în pandemie, ci că ascultăm manele la petreceri. Este ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta!”, a declarat vloggerul în filmuleț.

“90 la sută dintre participanți au avut testul Covid”

Mai mult, Selly se apară, anunțând că la petrecere au fost respectate normele impuse în pandemie, mai ales că participanții au fost puși înainte să-și facă testul Covid. “Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Oamenii legii nu au venit acolo, ei s-au prins a doua zi pe la 6 seara,când au văzut filmulețele de pe TikTok și m-au sunat. Ei doar au aplicat legea, dar legea e foarte stupidă. Legea nu ar trebui să fie aceeași pentru toți? Atunci cum e legea la fel pentru toți când toate cluburile sunt pline? Eu am luat toate măsurile de protecție, am rugat înainte de petrecere pe toată lumea să facă testul Covid! 90 la sută din ei au făcut treaba asta! Vineri seara a fost doar o masă cu nouă persoane. A doua seară, mi-am chemat prietenii mai tineri, care 90 la sută dintre ei ascultă manele. Ori Tzancă era preferatul tuturor!“, a mai spus Selly.


    Atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu'Foto: Instagram
Atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu'Foto: Instagram

Tzancă a fost de vină!

Vloggerul este de părere că toate necazurile i s-au tras de la prezența maneliștilor la petrecere. ”Problema a fost că Tzancă a venit cu toată formația ca să facă un program. Atunci, numărul de participanți s-a dublat! Plus că a făcut Tzancă un TikTok și apoi am făcut și eu. Dacă nu se posta, nu știa nimeni”, a adăugat Selly.

Tzancă Uraganul: “Dacă sunt 20 nu ne îmbolnăvim, dacă sunt 30 ne îmbolnăvim?“

Scos drept capul răutăților, manelistul Tzancă Uraganul și-a spus și el punctul de vedere. “Nu știu ce este atât de grav, nu eram chiar așa mulți acolo. Nu a fost în restaurant, era într-o vilă. De aia a și pus Selly filme, că am zis că nu e o problemă. Dacă sunt 20 nu ne îmbolnăvim, dar dacă sunt 30 ne îmbolnăvim? Problema a fost că au venit mai mulți invitați, ce era să-i dăm afara? Ajunge totuși cu legea asta! Atâta scandal, atâta iureș, să ne revenim odată la normal! Eu nu vreau să încalc legea, nu o să mai merg la așa petreceri!“, a declarat manelistul la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și:

VIDEO Selly, amendat după cheful de ziua lui. A încălcat toate restricțiile pandemiei, iar poliția a aflat de pe Instagram

Plouă cu amenzi pentru vedete. Reacția Catincăi Roman, după ce fata ei a chefuit cu Adi Minune: "La un viol nu se sesizează așa repede"

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Doc Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png