Selly, „călare” pe un tanc, e gata de luptă! Ce caută vloggerul în Armată?

Selly a apărut în multe ipostaze, celebrul vlogger lăsând impresia că e gata să trăiască experiențe diverse, chiar și periculoase.

Selly a testat un tanc din dotarea Armatei Române
Selly a testat un tanc din dotarea Armatei Române

Dar când îl vezi în uniformă, aplicând culori de camuflaj pe față, cu arma de asalt pe umăr sau într-un tanc... deja dă de gândit. Ei bine, nu este vorba despre vreo invazie sau situație urgentă care necesita implicarea oricui în serviciul militar, ci o campanie de promovare a recrutărilor în Armată.

Dacă Selly doar a publicat câteva fotografii, Ministerul Apărării Naționale a făcut și precizările de rigoare. 

Ministerul Apărării pornește o nouă campanie de recrutare

Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, au explicat oficialii ministerului.

Din momentul în care Federația Rusă a invadat Ucraina, la începutul acestui an, Ministerul Apărării a lansat mai multe campanii și programe de recrutare.

Citește și: Alex Velea, șhaormar pentru o zi! Cum a făcut față provocării

Cum sesiunea te toamnă a Bacalaureatului a ajuns aproape la final și în toamnă urmează ca absolvenții de clasa a XI-a să intre în ultimul an de liceu, e posibil ca MAPN să fi dorit să lanseze campania pentru a „ochi” potențiali viitori recruți din ambele generații.

Mai precis, exact publicul lui Selly. Mai multe detalii despre instrucția acestuia urmează să vedem pe parcursul campaniei, setul de fotografii fiind, evident, doar un teaser.

Cu cine s-a antrenat Selly

Cert este că Selly a fost instruit de membri ai Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, mai precis unitatea de elită numită „Scorpionii Roșii”, celebri petru efectuarea mai multor misiuni în teatre de operațiuni din Irak și Afganistan.

Citește și: Ea e cea mai frumoasă lunetistă din Ucraina! Are doar 23 de ani și seamănă leit cu Angelina Jolie

În comunitatea sa online, de pe Instagram, Selly a reușit să smulgă și câteva replici ironice și unele amuzante. „Vezi să nu ieși cu tancul în trafic”, i-a scris un fan, făcând aluzie la tamponările din trecut în care Selly a fost implicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png