Ea e cea mai frumoasă lunetistă din Ucraina! Are doar 23 de ani și seamănă leit cu Angelina Jolie

Oleksandra Samsonova este lunetistă în cadrul Forțelor Armate din Ucraina și a ajuns să facă înconjurul lumii, datorită asemănării izbitoare dintre ea și Angelina Jolie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit porecla Lara Croft și este printre puținele femei din unitatea militară din care face parte.

oleksandra samsonova 1 jpg

Oleksandra Samsonova a povestit că ziua în care a început războiul a fost una decisivă pentru ea, dat fiind faptul că era pregătită să meargă la război. Astfel, primul lucru pe care l-a făcut în zorii zilei de 24 februarie a fost să își scoată banii de pe card. Apoi, ea a încercat să găsească o variantă de cazare pentru animalele sale de companie și la doar patru zile după ce Rusia a invadat Ucraina făcea deja parte din rândul soldaților.

S-ar putea să te intereseze și: Favorita Olenei Zelenska, născută în zodia ghinionului! Cine este Lilia Litkovskaya, creatoarea de modă care o îmbracă pe prima doamnă a Ucrainei?

Făcuse deja stagiul militar și, practic, nu a avut o alegere în momentul în care a plecat pe frontul de luptă. Susține că era pregătită psihic și că se aștepta ca Rusia să facă o mișcare împotriva Ucrainei.

Oleksandra Samsonova este cea mai frumoasă lunetistă din armata lui Zelenski

Pe lângă munca pe care o depune în calitate de militar, Oleksandra Samsonova, aka Lara Croft a Ucrainei, este și asistentă. Totodată, transmite că s-a simțit discriminată, însă nu e deranjată de atitudinea colegilor săi și se declară înțelegătoare.

Iată ce ți-am mai pregătit: Povestea de film a Anei, o ucraineancă de 19 ani. A născut într-un beci, asistată de militari ruși

Nu am avut o dimineață. În noaptea aceea nu am dormit. Auzind prima explozie, am înțeles imediat ce se întâmplă. Nu am fost surprinsă, pentru că eram pregătită pentru asta. Am așteptat până la 8 dimineața, am ieșit afară să scot nişte bani, apoi m-am întors acasă și am început să mă gândesc ce să fac cu animalele mele, pentru că voiam să mă alătur colegilor. Pe 28 februarie eram deja în unitate.

oleksandra samsonova webp

Nu trebuia să mă hotărăsc să merg în război, nu aveam de ales. Am studiat mult timp și, oricât de cinic ar suna, așteptam asta. Cu cât începem mai devreme, cu atât terminăm mai repede. Am avut noroc cu ultima unitate, din prima zi am fost tratat bine acolo. Dar până pe 24 am lucrat cu diferite batalioane în care m-am confruntat cu discriminări de gen. O tratez normal, pentru că înțeleg motivele unor astfel de manifestări. În Ucraina, într-adevăr există excepții sub forma femeilor militare care își desfășoară munca pe picior de egalitate cu bărbații.

ie că vreau sau nu, multe lucruri se vor schimba după război. Reacțiile mele, viziunea asupra lumii în general și percepția asupra vieții. Știu sigur că voi începe să apreciez și mai mult fiecare moment alături de prieteni și cei dragi și faptul că sunt în viață”, a declarat lunetista din Ucraina, pentru Elle Ucraina.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net