Povestea de film a Anei, o ucraineancă de 19 ani. A născut într-un beci, asistată de militari ruși

#Război Ucraina-Rusia

Ana este o fată de doar 19 ani originară din Cernihiv. Era însărcinată în momentul în care rușii au invadat Ucraina, iar ea și familia ei s-au ascuns în beci, acolo unde a ajuns să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în urmă cu doar câteva luni.

gravida jpeg

Tânăra ucraineancă se ascundea în beciul casei alături de alte 31 de persoane și, în plin război, pe când gloanțele și rachetele produceau distrugeri semnificative în orașul său, ea a născut pentru a doua oară. Dat fiind contextul în care se afla, la naștere au luat parte apropiații Anei Mordiukova și, din fericire, a fost prezentă și o asistentă.

Pe aceeași idee: Adevărul despre Mariana Viscemirska, femeia gravidă din maternitatea din Mariupol, pe care rușii au acuzat-o că este doar o actriță

Spre surprinderea tuturor, cei doi militari ruși care au fost în beci în momentul nașterii au ajutat-o apoi pe proaspăta mămică să facă rost de medicamente, după ce le-a cerut ajutorul. Bebelușul a venit pe lume la aproximativ o lună după ce Rusia a decis să invadeze Ucraina.

Ana Mordiukova, ucraineanca de 19 ani care a născut în beci și-a numit fiica „Victoria”

Pe data de 23 martie 2022, în mijlocul unei război, Ana trăia ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ei, căci atunci și-a născut fiica. Având în vedere situația în care micuța a fost născută, părinții au decis să îi pună un nume reprezentativ. Astfel, pe fetița care acum are deja aproape 4 luni o cheamă „Victoria”.

Ți-am mai pregătitEa este cea mai dorită femeie din Ucraina! A primit o mie de cereri în căsătorie de când a început războiul

”Când au venit ruşii, eram aici 32 de oameni, cu tot cu copii. Ne gândeam să mai facem şi un etaj la beci, să aibă unde dormi copiii, dar pe data de 9 au intrat ruşii şi atunci un obuz a căzut în curte, ne-a distrus casa şi suflul exploziei ne-a smuls uşa de la beci. (…) Cât despre copil, el s-a născut la o lună după ce a început războiul. Pe 23 martie s-a născut o fetiţă aici.

 Au venit un ofiţer, un asistent medical militar rus şi o moaşă de la noi din sat. Ea a fost cea care a stat lângă mamă. Militarii ruşi aveau tot ceea ce era necesar din punct de vedere medical. Ei erau acolo pentru orice eventualitate”, a declarat Ana Mordiukova, potrivit Agerpres.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net