Ea este cea mai dorită femeie din Ucraina! A primit o mie de cereri în căsătorie de când a început războiul

Povestea Louisei Khovanski este una inedită pentru mulți dintre noi. Tânăra este un influencer cunoscut în țara natală, Ucraina. Ea a povestit că se confruntă cu o situație bizară de când a început războiul. 

Tânara este o adevărată vedetă în țara natală
Tânara este o adevărată vedetă în țara natală

Louisa Khovanski este urmărită de peste două milioane de oameni nu doar pentru conținutul pe care îl distribuie pe conturile personale ale rețelelor de socializare, ci și pentru faptul că Mama Natură a înzestrat-o cu forme generoase.

Louisa a povestit că întotdeauna a fost admirată pentru fizicul său, însă de când a început războiul în țara natală, situația a devenit una neobișnuită.

Mai exact, primește cereri în căsătorie din partea bărbaților de pe întreg mapamondul care se oferă să o adăposteasă din calea bombardamentelor în schimbul unor favoruri de ordin sexual. Tânăra a povestit că din luna martie și până în prezent a primit peste o mie de cereri în căsătorie!

„M-au rugat să mă căsătoresc cu ei pentru a părăsi Ucraina. Unii mi-au oferit un loc de cazare. Am primit peste o mie de cereri în căsătorie. A fost mai periculos să accept această situație decât să trăiesc în Ucraina în perioada războiului”, a povestit Louisa, care locuiește în Kiev, Ucraina. 

Louisa nu intenționează să părăsească țara natală 

În ciuda faptului că s-a simțit copleșită de numărul impresionant de cereri în căsătorie pe care le-a primit, Louisa a decis să nu părăsească momentan țara natală și nu a dat curs invitațiilor, spre dezamăgirea tuturor pretendenților. 

„Am decis să rămân în Ucraina și am respins toate cererile. Nu plănuiesc să plec în acest moment. Dar lucrurile se schimbă, așa că poate voi pleca mai aproape de iarnă", a mărturisit ucraineanca. 

Războiul din Ucraina a izbucnit la finalul lunii februarie și nu pare să înceteze prea curând. Mii de civili nevinovați și-au pierdut viața în urma atacurilor, între care și copii. Vladimir Putin nu este dornic să înceteze atacul, iar președintele Volodimir Zelenski continuă să ceară ajutorul Europei, implicit armament suplimentar, pentru a putea bloca eficient ofensiva rusă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net