Katie Price, imagini incredibile cu noile silicoane! Sunt cei mai mari sâni văzuți vreodată?

Ultima actualizare:

Katie Price, în vârstă de 43 de ani, și-a etalat noul bust, pe vapor, alături de iubitul ei. Vedeta și-a încântat fanii cu fotografiile în care arată noile achiziții. Fostul model s-a pozat îmbrăcată sumar, alături de iubitul ei, pe un vapor, în timp ce se bucurau unul de prezența altuia.

col katie price jpeg

În imaginile apărute în publicația 'The sun', o putem observa pe vedetă extrem de relaxată, afisând un zâmbet larg alături de partenerul său, semn că este mulțumită atat de rezultatele noii intervenții, cat și de alegerea făcută în dragoste. Katie a dorit să-și prezinte bustul, optând pentru un costum de baie extem de sexy, ce i-a lăsat pe urmăritori cu gura căscată. Fostul model a ținut să-și scoată în evidență și talia, fapt ce a bucurat și mai tare fanii.

Operații vs Katie Price

Fostul model este absolut mândră de noul bust și nu regretă că a luat decizia de a se opera.

Vedeta, care acum pozează pentru site-uri dedicate bărbaților, nu este la prima operație, adunând mai multe până la momentul actual. 

Recent, aceasta a apelat la liposcuție, dar și la un lifting mamar la o clinică din Belgia. Blondina și-a prezentat cu mândrie cicatricile și a discutat deschis despre durerile operațiilor. 

''Sunt sinceră și spun că dacă nu există durere, nu există niciun câștig. Prețul frumuseții este uneori cam mare și câteodată trebuie să treci prin durere'', a declarat aceasta conform The Sun.

S-a zvonit că vedeta ar fi dependentă de operații estetice, însă, aceasta a negat mereu. Blondina a avut prima operație estetică în 1998, când și-a mărit sânii de la cupa B la C.

Suprinsă de paparazzi

Katie Price a fost surprinsă de paparazzi în timp ce avea capul bandajat și ochii vineți, după ce a suferit două operații estetice. Vedeta britanică ar fi suferit un alt lifting al sprâncenelor și o liposucție a bărbiei în Belgia.

O sursă a declarat pentru The Sun că aceasta nu a optat pentru revizuirea completă, așa cum a procedat în anii trecuți, dar dorește să arate cât mai bine în continuare.

Oricine o cunoaște pe Pricey știe că ea vrea mereu să rămână în vârful jocului ei și de data aceasta, a avut doar câteva ajustări. A optat doar pentru un lifting de sprâncene și puțină liposucție a bărbiei. Katie va arăta grozav”, a declarat sursa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png