Anna Lesko își plânge și acum bunica ucraineancă. Bunicul ei a fost rus! „Au avut 12 copii, 2 au fost găsiți pe timpul războiului”

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, făcând mai multe dezvăluiri din trecutul familiei sale, ea fiind de origine ucraineană.

image
Anna Lesko, dezvăluiri din trecutul familiei sale Foto: Instagram

Anna Lesko și-a amintit de bunicii ei, dezvăluind că bunica a fost ucraineancă, iar bunicul rus, pe fondul conflictelor armate care au acum loc între Ucraina și Federația Rusă. Anna este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene. 

Anna Lesko, dezvăluiri despre familia ei

Aceasta și-a amintit cu emoție de povestea familiei ei, rămânând acum doar cu amintirea bunicilor săi, care între timp s-au stins din viață. Anna Lesko a povestit cum aceștia au adoptat doi copii în timpul războiului, care fuseseră abandonați.

Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.

Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe... (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama.”, a spus ea.

stanga
dreapta
anna lesko adela popescu png
anna lesko 2 png
anna lesko 5 jpg jpeg
anna lesko jpg
anna lesko fiu adam jpeg
anna lesko jpg

Familia ei a adoptat doi copii pe timpul războiului

Pe bunicul ei nu l-a avut foarte mult timp în preajmă, însă are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Bărbatul a trecut prin două războaie.

Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria.

Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp.”, a declarat Anna Lesko în cadrul emisiunii anterior menționate. 

Anna Lesko s-a alăturat echipei „Vorbește lumea”

De asemenea, în cadrul emisiunii, Anna Lesko a dezvăluit că s-a alăturat echipei show-ului „Vorbește lumea”. Fiind pasionată de arta culinară, marțea și miercurea ea va apărea la Pro TV, acolo unde va găti diferite rețete.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg