Anna Lesko, mai sexy ca niciodată de când a participat la Ferma. 5 imagini pline de senzualitate

image
Anna Lesko este una dintre cele mai sexy prezențe din showbizfoto: arhivă personală

A muncit la "Ferma", reality show-ul de la Pro Tv filmat în mijlocul pădurii, și acum se bucură de libertatea recăpătată. Anna Lesko nu și-a ascuns niciodată senzualitatea, însă acum pare mai sigură ca niciodată pe atuurile sale fizice, motiv de bucurie pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

La 41 de ani, Anna Lesko este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. La "Ferma", frumoasa blondă a demonstrat că are mai multe de oferit, impresionându-i plăcut pe ceilalți concurenți cu modul în care gătește. Întoarsă acasă după terminarea filmărilor, solista și-a reluat activitățile. Dacă deocamdată concertele lipsesc, iată că nu duce lipsă de oferte de reclame care să îi sporească veniturile. Și pozează cum știe ea mai bine, sexy. 

Anna nu ezită să-și expună calitățile fizice, așa că nu se sfiește să-și arate calitățile fizice în imagini care mai de care mai incitante. Indiferent dacă gătește, se relaxează sau pozează într-un lan de porumb, cântăreața din Republiva Moldova demonstrează că știe să fenteze trecerea timpului și să se mențină ca la începuturile carierei sale.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Centrala nucleară de la Zaporojie FOTO Profimedia
Mangia11 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg