Un tată ucrainean și-a ținut copilul mort de mână ore în șir și a refuzat să se miște de lângă el! Imagini sfâșietoare

#Război Ucraina-Rusia

Ucis în timp ce aștepta autobuzul! Fotografii sfâșietoare au surprins durerea fără margini a unui tată ucrainean, care și-a ținut de mână fiul mort, după ce oamenii lui Vladimir Putin au lansat o ploaie de rachete asupra orașului Harkov, situat în estul Ucrainei, ucigând trei persoane.

Bărbatul a refuzat să se miște de lângă cadavrul fiului său
Bărbatul a refuzat să se miște de lângă cadavrul fiului său

Foto: Profimedia

Citește și: Sadici! Prizonier britanic, condamnat la moarte, pus să cânte imnul rusesc

Trei ucraineni au fost uciși în timpul unui atac aerian rusesc, inclusiv un băiat de 13 ani. Imagini sfâșietoare cu băiatul mort, întins pe asfalt, în timp ce tatăl său îl ținea de mână, au făcut înconjurul lumii.

Îngenuncheat de durere și în stare de șoc, bărbatul nu s-a mișcat de lângă trupul neînsuflețit al adolescentului, în pofida salvatorilor ajunși la fața locului, care au încercat să îl consoleze câteva ore bune.

Află și: Prizonierii de război, torturați de ruși cu ace înfipte în răni! Un soldat a povestit ororile prin care a trecut

Copilul, al cărui nume nu a fost făcut public, aştepta autobuzul lângă o moschee din oraşul Harkov, la momentul atacului, au declarat oficialii locali. Adolescentul ar fi decedat pe loc. După atac, tatăl lui a îngenuncheat lângă acesta, ținând cu disperare mâna fiului său mort, al cărui corp acoperit zăcea pe stradă.

Tatăl și-a ținut copilul de mână ore în șir
Tatăl și-a ținut copilul de mână ore în șir

Foto: Profimedia

Sora adolescentului a fost și ea rănită

În alte imagini, bărbatul este văzut în timp ce îl mângâie pe fiul său, plângând lângă cadavrul acestuia. Tatăl nu s-a mișcat de lângă băiatul lui până când autoritățile au venit să ridice trupul neînsuflețit. Un bărbat în vârstă de 69 de ani și soția sa au fost, de asemenea, uciși în atacul din Harkov, au declarat autoritățile ucrainene. Și sora de 15 ani a băiatului mort a fost rănită în urma bombardamentului, potrivit Procuraturii Regionale din Harkov, care nu a dat însă detalii și despre starea în care se află fata.

Vezi și: A scăpat de trei ori din calea bombardamentelor ruseşti

Iată și: Semnal de alarmă, tocmai din armată: «Generația asta trebuie să lupte încă o dată în Europa»

„Acesta este un alt act teribil de teroare al rușilor”, a scris Oleg Sinehubov, guvernatorul regiunii Harkov, pe Telegram, despre atacul mortal al rușilor. Rusia, care a invadat Ucraina pe 24 februarie, nu a făcut comentarii despre incidentul din Harkov. Oficialii militari și ministerul de apărare al națiunii au negat în repetate rânduri că forțele armate ruse au vizat în mod deliberat civili în atacurile lor, deși bombardamentele aeriene rusești au devastat orașe întregi, ucigând mii de oameni nevinovați.  

Citește și: Vladimir Putin, umilit de către ucraineni. Mesajul hilar publicat pe Twitter

"Inamicul trage haotic şi foarte brutal în oraşul nostru!"

Guvernatorul orașului Harkov a mai anunțat că patru persoane rănite în bombardament sunt în stare gravă și i-a îndemnat pe localnici să fie vigilenți, în această perioadă în care forțele armate ruse și-au intensificat atacurile.

Te-ar putea interesa și: Semnal de alarmă, tocmai din armată: «Generația asta trebuie să lupte încă o dată în Europa»

„Inamicul rus atacă exclusiv străzile oraşului Harkov. Sunt vizate pavilioanele comerciale şi infrastructura rezidenţială. A fost atacată și o clădire rezidenţială în care se afla un cabinet stomatologic privat, dar din fericire, în incintă nu erau oameni în acel moment. Locuitorii din Harkov sunt rugaţi să fie extrem de vigilenţi, inamicul trage haotic şi foarte brutal în oraşul nostru!”, a mai spus Oleg Sinehubov.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net