Vladimir Putin, umilit de către ucraineni. Mesajul hilar publicat pe Twitter

#Război Ucraina-Rusia

Vladimir Putin se află într-un adevărat carusel de umilințe pe care le primește de la o zi la alta. De data asta, trupele ruse au abandonat Insula Șerpilor, după ce forțele ucrainene au început un devastator atac cu rachete. 

Trupele Federației Ruse care au rămas pe Insula Șerpilor s-au trezit în miez de noapte să fugă de pe stânca din Marea Neagră folosindu-se de două șalupe, în timp ce tot restul vegetației de pe insulă era cuprinsă de flăcări, iar din cer ploua cu rachete. 

Vezi și altă ocazie în care Vladimir Putin a fost umilit: Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin: «Femeile nu încep niciodată războaie»

Președintele Volodimir Zelenski și Andriy Yermak au publicat un mesaj hilar la adresa capturării unui punct strategic foarte important din Marea Neagră. 

„Kaboom! Niciun soldat rus nu mai e pe Insula Șerpilor! Forțele noastre au făcut o treabă excelentă!”, a scris Yermak pe Twitter, distribuind și o fotografie cu fumul ce se ridică de pe insulă, în urma atacului recent. 

KABOOM!No Russian troops on the Snake Island anymore. Our Armed Forces did a great job.More kaboom news to follow. All will be 🇺🇦 pic.twitter.com/ItdP3oQvHK

— Andriy Yermak (@AndriyYermak) June 30, 2022

Insula Șerpilor reprezintă un punct cheie al războiului, fiind locul în care celebra frază „Navă rusească, du-te ****” a fost rostită de către soldații ucraineni.

De atunci, această frază a devenit un motto al trupelor ucrainene, dar și un mesaj de solidaritate rostit de către Occident pentru a arăta susținerea în fața agresiunii ruse.

Urmărește și glumele realizate de liderii lumii despre Putin: Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

Vladimir Putin, ținta umilințelor

Capturarea unui punct strategic atât de important reprezintă o umilință pentru Putin, iar mesajul oficialilor ucraineni nu face decât să pună sare pe rană. 

Mai mult, președintele Vladimir Putin a fost ținta mai multor glume, toate adresate chiar de către oficiali din țări NATO.

Cea mai recentă, spusă de Boris Johnson, îl ia peste picior pe Putin spunând că are Sindromul Napoleon. Mai exact, acesta se simte inferior, deoarece este scund de înălțime, fapt ce-l face mult mai agresiv. 

O altă remarcă a fost și ședința foto organizată în 2009, în care președintele Vladimir Putin s-a pozat la bustul gol, călărind cai și pescuind, încercând să arate poporului său, de fapt, ce bărbat trecut de a 2-a tinerețe este el. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net