Înlăturarea lui Putin de la conducera Rusiei este în proces. Informații din interiorul CIA

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O operațiune de înlăturare a lui Vladimir Putin se află în proces de desfășurare, potrivit celor mai recente informații din interiorul CIA, serviciul secret de spionaj la Statelor Unite. 

Operațiunea de înlăturare a președintelui Vladimir Putin se pare că se află în desfășurare și este realizat chiar de oficiali din interiorul Kremlinului, încercând să-l surprindă pe dictator cu garda la sol. 

Urmărește și alte informații din interiorul Rusiei: Tentativă de asasinare a spionului lui Putin? Fostul agent KGB care căra valiza nucleară, găsit împușcat

Informații din interiorul CIA despre asasinarea lui Putin

Astfel, potrivit lui Daniel Hoffman, un fost spion al CIA, acesta este de părere că apropiații lui Putin încearcă să-l înlăture pe acesta de la putere, mai ales dacă invazia sa din Ucraina începe să nu dea roade. 

„Aceștia (n.r. - cercul restrâns al președintelui rus) îl vor înlătura pe Putin și o vor face într-un mod atât de secretos, încât dictatorul de la Kremlin nu le va face primul felul”, a declarat Hoffman. 

Fostul șef al serviciului de spionaj specializat pe Moscova a amintit că invazia lui Putin în Ucraina ar putea conduce la propria sa cădere de pe tron, iar membrii din cercul său restrâns ar putea prelua frâiele războiului.

De altfel, chiar și starea de sănătate a lui Vladimir Putin pare să indice faptul că Rusia va avea, în curând, un nou lider, iar Daniel Hoffman e de părere că sunt trei jucători cheie care ar putea prelua conducerea Moscovei. 

Citește mai multe informații despre starea de sănătate a lui Putin: Vladimir Putin, surprins în timp ce tremura necontrolat, la întâlnirea cu Lukaşenko

Cine s-ar putea să vină la conducerea Rusiei?

Primul ce se află pe lista de personalități ce ar putea prelua conducerea Rusiei ar fi Nikolai Patrushev, șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse. 

Un alt personaj ce s-ar putea să ia conducerea Kremlinului este Alexandru Bortnikov, directorul Serviciului Secret de Informații al Rusiei, cunoscut publicului larg și sub acronimul „FSB”.

În cele din urmă, cel mai probabil, o altă personalitate ce ar putea prelua conducerea Moscovei este Serghei Șoigu, un aliat important al lui Putin, ce joacă un rol important în războiul din Ucraina.

De altfel, și un alt fost agent al CIA, Ronald Marks, este de părere că Rusia s-ar putea să aibă un nou lider, mai ales dacă Rusia nu reușește să-și îndeplinească scopul în Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net