Înlăturarea lui Putin de la conducera Rusiei este în proces. Informații din interiorul CIA

O operațiune de înlăturare a lui Vladimir Putin se află în proces de desfășurare, potrivit celor mai recente informații din interiorul CIA, serviciul secret de spionaj la Statelor Unite. 

stanga
dreapta
Vladimir Putin si Aleksandr Kurenkov FOTO RBC
Vladimir Putin si Evgheni Zinicev FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin FOTO AFP
Lukasenko si Vladimir Putin FOTO Profimedia
Vladimir Putin si Valeri Gherasimov FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin la Monumentul Soldatului Necunoscut din apropiere de Kremlin FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE

Operațiunea de înlăturare a președintelui Vladimir Putin se pare că se află în desfășurare și este realizat chiar de oficiali din interiorul Kremlinului, încercând să-l surprindă pe dictator cu garda la sol. 

Urmărește și alte informații din interiorul Rusiei: Tentativă de asasinare a spionului lui Putin? Fostul agent KGB care căra valiza nucleară, găsit împușcat

Informații din interiorul CIA despre asasinarea lui Putin

Astfel, potrivit lui Daniel Hoffman, un fost spion al CIA, acesta este de părere că apropiații lui Putin încearcă să-l înlăture pe acesta de la putere, mai ales dacă invazia sa din Ucraina începe să nu dea roade. 

„Aceștia (n.r. - cercul restrâns al președintelui rus) îl vor înlătura pe Putin și o vor face într-un mod atât de secretos, încât dictatorul de la Kremlin nu le va face primul felul”, a declarat Hoffman. 

Fostul șef al serviciului de spionaj specializat pe Moscova a amintit că invazia lui Putin în Ucraina ar putea conduce la propria sa cădere de pe tron, iar membrii din cercul său restrâns ar putea prelua frâiele războiului.

De altfel, chiar și starea de sănătate a lui Vladimir Putin pare să indice faptul că Rusia va avea, în curând, un nou lider, iar Daniel Hoffman e de părere că sunt trei jucători cheie care ar putea prelua conducerea Moscovei. 

Citește mai multe informații despre starea de sănătate a lui Putin: Vladimir Putin, surprins în timp ce tremura necontrolat, la întâlnirea cu Lukaşenko

Cine s-ar putea să vină la conducerea Rusiei?

Primul ce se află pe lista de personalități ce ar putea prelua conducerea Rusiei ar fi Nikolai Patrushev, șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse. 

Un alt personaj ce s-ar putea să ia conducerea Kremlinului este Alexandru Bortnikov, directorul Serviciului Secret de Informații al Rusiei, cunoscut publicului larg și sub acronimul „FSB”.

În cele din urmă, cel mai probabil, o altă personalitate ce ar putea prelua conducerea Moscovei este Serghei Șoigu, un aliat important al lui Putin, ce joacă un rol important în războiul din Ucraina.

De altfel, și un alt fost agent al CIA, Ronald Marks, este de părere că Rusia s-ar putea să aibă un nou lider, mai ales dacă Rusia nu reușește să-și îndeplinească scopul în Ucraina. 

stanga
dreapta
Nikolai Patruşev foto twitter
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Aleksander Bortnikov si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Aleksandr Bortnikov, şeful serviciilor secrete ruse

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei