Alina Kabaeva, iubita lui Putin, gazda unui mare spectacol de muzică și dans

Televiziunea de stat rusă a promovat un eveniment de muzică și sport, prezentat de nimeni altcineva de către Alina Kabaeva, iubita președintelui Vladimir Putin.

După ce au anunțat cu mare patos viitorul eveniment de muzică și sport, televiziunea de stat a prezentat și numele evenimentului care va avea loc: „Festival Alina”. 

Imaginile au ajuns foarte repede în spațiul virtual, unde au fost criticate vehement de către utilizatorii de pe Twitter. 

Alina Kabaeva, cea mai flexibilă femeie din Rusia

Alina Kabaeva este una dintre cele mai apreciate sportive din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 la campionatele internaționale și 21 la cele europene.

Russian state TV is promoting an "unforgettable celebration of music and sport" on Wednesday afternoon, fronted by none other than Alina Kabayeva

Its name? "Festival Alina" pic.twitter.com/d8D4jpRdXm

— Francis Scarr (@francis_scarr) May 30, 2022

Citește și Putin este supărat pentru că amanta ar fi din nou gravidă?

Aceasta a pozat, la un moment dat, nud, fiind considerată „cea mai flexibilă femeie din Rusia”. Fotografiile ce au apărut într-o revistă pentru adulți o prezintă pe această înfășurată într-o blană.

Presa susține că președintele Vladimir Putin ar fi avut o relație cu Alina Kabaeva timp de ani de zile, dar acesta a infirmat cele zise în 2008.

Aceasta este președintele consiliului de administrație al National Media Group (NMG), o companie care deține active în aproape toate trusturile media din Rusia, care reproduc propaganda de la Kremlin. 

În cadrul NMG, aceasta ar avea un salariu anual de aproximativ 10 milioane de dolari. Anterior, timp de opt ani, aceasta a fost membră a parlamentului de la Moscova. 

Aceasta a prezentat un spectacol de gimnastică ritmică și în luna aprilie, dar aparițiile sale în spațiul public sunt foarte rare.

Vezi și Alina Kabaeva, apariție rară în public, după o lungă absență!

Prezența unui fost membru al parlamentului de la Moscova este un semnal care arată că ar putea fi implementată în sistemul de propagandă patriotică de la Kremlin, date fiind reușitele sale în lumea sportului și prezentarea a două spectacole de gimnastică, într-un timp atât de scurt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
DIICOT - main
image
image
image
image
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg