Cine este cu adevărat Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin. Tot trecutul a fost făcut public

Ultima actualizare:

De mai bine de un deceniu se consideră că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar avea o relație de dragoste. Numele celor doi au fost mereu alăturate în presa internațională, și, deși cei doi niciodată nu au confirmat că ar fi împreună, publicațiile au scris că aceasta este mama gemenilor președintelui. Nici la ora actuală nu s-a aflat dacă cei doi sunt împreună, iar relația dintre ei rămâne un mister pentru curioși.

image

Alina Kabaeva și Vladimir Putin au captat toată atenția presei din străinătate, mai ales după ce s-a vehiculat că tânăra ar fi de fapt soția președintelui. Însă, nici până acum nu există o confirmare a relației de dragoste dintre cei doi.

Cine este Alina Kabaeva

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este o fostă gimnastă, medialiată olimpic. Aceasta are din familie înclinații sportive, tatăl ei fiind jucător profesionist de fotbal. La vârsta de 3 ani, Alina s-a apucat de sport, iar în adolescență era deja o stea a gimnasticii ritmice.

Alina Kabaeva, medaliată

Gimnasta a câștigat numeroase premii la diferite competiții sportive.  în 2004, la Atena, a câștigat aurul și bronzul în 2000, la Sydney. Alina Kabaeva are două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

De la gimnastică, la politcă

După ce s-a restras din gimnastică, presupusa iubită a lui Putin a început o carieră politică, fiind și membru Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită.

Alina, poreclită „Prima amantă a Rusiei”

Despre presupusa relație a celor doi s-a scris prima dată în 2008, pe când ea avea doar 24 de ani. Președintele rus a divorțat în 2013, iar Alina a fost poreclită „Prima amantă a Rusiei”.

Despre cei doi s-a zvonit că ar fi logodiți, căsătoriți și chiar că ar avea copii împreună. Fosta gimnasta, însă, mereu a negat că ar avea vreo relație cu Putin.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp