Putin este sup─ârat pentru c─â amanta ar fi din nou gravid─â?

Se reaprinde discu╚Ťia ÔÇ×fierbinteÔÇŁ despre presupusa rela╚Ťie dintre pre╚Öedintele Rusiei, Vladimir Putin, ┼či gimnasta Alina Kabaeva. Se zvone╚Öte c─â aceast─â i-ar ÔÇ×preg─âtiÔÇŁ lui Putin un nou mo╚Ötenitor.

2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Vladimir Putin, respectuos cu Alina Kabaeva, presupusa sa amant─â

Pe fosta atlet─â olimpic─â Alina Kabaeva, 38 de ani, presupusa concubin─â a pre╚Öedintelui Vladimir Putin, 69 de ani, presa interna╚Ťional─â a poreclit-o ÔÇ×cea mai flexibil─â femeie din RusiaÔÇŁ.

Cei doi ar mai avea al╚Ťi copii nerecunoscu╚Ťi

Despre ea se discută, în aceste zile, că ar fi din nou gravidă. Spunem din nou, deoarece bârfele indică faptul că cei doi ar putea avea deja doi copii, deși, unele surse spun că ar fi vorba despre patru moștenitori.

Sursele l-au v─âzut pe Putin deprimat

Publica╚Ťia Mirror, din Regatul Unit, ├«l citeaz─â pe expertului politic rus Valery Soloviev, despre care se spune c─â are ca surse o re╚Ťea de persoane din interiorul Kremlinului. Acesta a transmis, prin canalul s─âu Telegram, faptul c─â pre╚Öedintele Putin a fost v─âzut ÔÇ×sup─ârat, deprimat ╚Öi oarecum distantÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi: Alina Kabaeva, apari╚Ťie rar─â ├«n public, dup─â o lung─â absen╚Ť─â!

Aceast─â stare de triste╚Ťe ╚Öi melancolie nu ar fi cauzat─â de rezultatele deloc satisf─âc─âtoare ale invaziei armatei sale ├«n Ucraina, ci... de o posibil─â nou─â sarcin─â a Alinei Kabaeva.

stanga
dreapta
alina kabaeva profimedia 0685864277 jpg
Vladimir Putin Alina Kabaeva jpg
1 alina kabaeva jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
1 Alina Kabaeva (EPA EFE) h 00205911 jpeg
9 alina kabaeva 10 jpg jpeg
5 alina kabaeva 7 jpg jpeg
4 alina kabaeva 6 jpg jpeg
11 alina kabaeva 12 jpg jpeg
alina kabaeva iubita lui vladimir putin jpg

Evident, cum rela╚Ťia dintre cei doi nu a fost vreodat─â recunoscut─â ├«n mod oficial, nici informa╚Ťia c─â fosta atlet─â ar fi gravid─â cu un nou urma╚Ö de-al lui Putin nu a fost confirmat─â din surse oficiale, fiind doar o b├órf─â, ├«n acest moment.

Alina Kabaeva se ascunde ├«n Elve╚Ťia?

Click! a mai relatat faptul c─â presupusa amant─â a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde ├«n Elve╚Ťia al─âturi de cei patru copii ai lor.

Cite╚Öte ╚Öi: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, implorat─â s─â opreasc─â m─âcelul din Ucraina

Potrivit anumitor surse, cei doi ar avea ├«mpreun─â dou─â fete gemene ├«n v├órst─â de 7 ani, care s-au n─âscut l├óng─â Lugano, Elve╚Ťia, ├«n februarie 2015, dar se crede c─â Alina Kabaeva ar mai fi avea doi fii cu liderul rus. 

Familia oficial─â a lui Putin

Oficial, Putin mai are dou─â fiice adulte, Maria, 36 de ani, ╚Öi Katerina, 35 de ani, din c─âs─âtoria cu fosta ├«nso╚Ťitoare de bord, Lyudmila Shkrebneva. Liderul rus s-a str─âduit din greu s─â-╚Öi ╚Ťin─â copiii ╚Öi familia departe de ochii presei.

Dat în vileag de George W. Bush

├Än luna martie 2022, fostul pre╚Öedinte American George W. Bush a f─âcut o remarc─â memorabil─â la adresa rela╚Ťiilor lui Putin: ÔÇ×Laura ╚Öi cu mine am fost vizita╚Ťi de Vladimir ╚Öi so╚Ťia sa. Asta se ├«nt├ómpla ├«nainte ca el s─â decid─â s─â tr─âiasc─â al─âturi de o gimnast─â mai t├ón─âr─â cu 30 de aniÔÇŁ.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg