Putin este supărat pentru că amanta ar fi din nou gravidă?

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Se reaprinde discuția „fierbinte” despre presupusa relație dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, şi gimnasta Alina Kabaeva. Se zvonește că această i-ar „pregăti” lui Putin un nou moștenitor.

Vladimir Putin, respectuos cu Alina Kabaeva, presupusa sa amantă
Vladimir Putin, respectuos cu Alina Kabaeva, presupusa sa amantă

Pe fosta atletă olimpică Alina Kabaeva, 38 de ani, presupusa concubină a președintelui Vladimir Putin, 69 de ani, presa internațională a poreclit-o „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Cei doi ar mai avea alți copii nerecunoscuți

Despre ea se discută, în aceste zile, că ar fi din nou gravidă. Spunem din nou, deoarece bârfele indică faptul că cei doi ar putea avea deja doi copii, deși, unele surse spun că ar fi vorba despre patru moștenitori.

Sursele l-au văzut pe Putin deprimat

Publicația Mirror, din Regatul Unit, îl citează pe expertului politic rus Valery Soloviev, despre care se spune că are ca surse o rețea de persoane din interiorul Kremlinului. Acesta a transmis, prin canalul său Telegram, faptul că președintele Putin a fost văzut „supărat, deprimat și oarecum distant”.

Citește și: Alina Kabaeva, apariție rară în public, după o lungă absență!

Această stare de tristețe și melancolie nu ar fi cauzată de rezultatele deloc satisfăcătoare ale invaziei armatei sale în Ucraina, ci... de o posibilă nouă sarcină a Alinei Kabaeva.

Evident, cum relația dintre cei doi nu a fost vreodată recunoscută în mod oficial, nici informația că fosta atletă ar fi gravidă cu un nou urmaș de-al lui Putin nu a fost confirmată din surse oficiale, fiind doar o bârfă, în acest moment.

Alina Kabaeva se ascunde în Elveția?

Click! a mai relatat faptul că presupusa amantă a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveția alături de cei patru copii ai lor.

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, implorată să oprească măcelul din Ucraina

Potrivit anumitor surse, cei doi ar avea împreună două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015, dar se crede că Alina Kabaeva ar mai fi avea doi fii cu liderul rus. 

Familia oficială a lui Putin

Oficial, Putin mai are două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din căsătoria cu fosta însoțitoare de bord, Lyudmila Shkrebneva. Liderul rus s-a străduit din greu să-și țină copiii și familia departe de ochii presei.

Dat în vileag de George W. Bush

În luna martie 2022, fostul președinte American George W. Bush a făcut o remarcă memorabilă la adresa relațiilor lui Putin: „Laura și cu mine am fost vizitați de Vladimir și soția sa. Asta se întâmpla înainte ca el să decidă să trăiască alături de o gimnastă mai tânără cu 30 de ani”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net