Alina Kabaeva, apariție rară în public, după o lungă absență!

#Război Ucraina-Rusia

Alina Kabaeva, amanta liderului de la Kremlin și presupusa mamă a patru copii ai dictatorului, a fost văzută în Moscova, în decursul unei rare ieșiri, după ce au apărut informații conform cărora, tânăra s-a ascunde în Eleveția, sau într-un buncăr în Siberia.

image
Amanta lui Vladimir Putin a reapărut în public!

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, 38 de ani, câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice, a fost văzută la o repetiție de gimnastică ritmică pentru juniori la Moscova.

Imaginile o arătau pe Alina Kabaeva la Arena VTB, în această săptămână, înainte de un evenimentul caritabil anual, ce poartă chiar numele partenerei neoficiale a lui Vladimir Putin și anume Festivalul Alina. 

Citește și Unde se ascunde Alina Kabaeva, iubita lui Putin. Informații confidențiale au ieșit la iveală

Fotografiile au stârnit speculații că ea ar fi folosit același chirurg estetician ca Putin, pe fondul anumitor informații conform cărora liderul de la Kremlin și-ar fi făcut înjecții cu botox. 

Mass-media din Rusia evită să facă o legătura directă între Kabaeva și Putin, de teama cenzurii, dar mulți o consideră pe aceasta prima doamnă neoficială a Rusiei, notează Daily Mirror

Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și discrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare nu apare în public aproape niciodată, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale." a scris despre iubita lui Putin, revista Cosmopolitan din Rusia.

Canalul Telegram Tol’ko Nikomu și-a ales cu atenție cuvintele pentru a evita cenzorul rus – a sugerat că ea și Putin au același chirurg plastician.

„O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer - și este din nou văzută cu o verigheta. Și da, intervențiile esteticienei familiei sunt destul de notabile.”ț

Festivalul în cinstea Alinei Kabaeva va fi difuzat la televiziunea rusă

O versiune TV a festivalului lui Kabaeva va fi difuzată în ajunul comemorării Zilei Victoriei din 9 mai a Rusiei, care marchează sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Aceasta este văzută ca ziua în care Putin va încerca să declare un fel de victorie în Ucraina, susținând probabil că Rusia a cucerit Donbas.

Citește și O expulzează Elveția pe iubita lui Putin? Petiția a fost semnată de peste 61.000 de cetățeni!

Spre deosebire de două dintre fiicele adulte ale lui Putin, Maria și Katerina, Alina Kabaeva, care controlează un segment semnificativ al presei pro-Kremlin din Moscova, a evitat sancțiunile occidentale.

Cu toate acestea, dușmanul lui Putin, Alexei Navalny, întemnițat, a cerut sancțiuni împotriva ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
Mangia2 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg