Unde a ascuns-o Putin pe amanta Alina Kabaeva și pe cei patru copii ai lor, pe timp de război

Vladimir Putin ar fi ascuns-o pe amanta sa, gimnasta Alina Kabaeva, și pe cei patru copii ai lor, într-o vilă din Elveția, țară cu statut neutru în Europa. Familia tiranului rus trăiește în lux, în timp ce oamenii din Ucraina sunt uciși cu sânge rece de trupele ruse. 

image
Unde a ascuns-o Putin pe amanta Alina Kabaeva și pe cei patru copii ai lor, pe timp de război

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveția alături de cei patru copii ai lor. Familia lui Putin trăiește în lux, în timp ce populația din Ucraina suferă din cauza din cauza războiului declanșat de dictatorul rus. 

Alina Kabaeva, gimnasta rusă medaliată cu aur olimpic, este de mai mulți ani amanta secretă a liderului de la Kremlin. Idila ar fi început acum ceva vreme, iar Kabaeva, 39 de ani, ar avea patru copii cu Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani. Deși gimnasta și președintele Rusiei au fost văzuți împreună în public la evenimente oficiale, cei doi nu au confirmat niciodată legătura dintre ei.

În timp ce Putin continuă atacul asupra Ucrainei, omorând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o vilă privată, undeva în Elveția”, relatează Page Six

Potrivit anumitor surse, cei doi ar avea împreună două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015, dar se crede că Kabaeva ar mai fi dat naștere la doi fii cu dicatorul rus. 

Alina are doi băieți și fete gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six despre presupușii copii ai lui Putin cu Kabaeva, 38 de ani.

„Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că are și ea.”, a comentat sursa, pentru publicația britanică. 

Vladimir Putin face orice pentru a-și proteja viața privată

Putin disprețuiește întrebările despre viața sa personală.

Am o viață privată în care nu permit nimănui să intervină”, a spus el odată.

Putin mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva. Liderul rus s-a străduit din greu să-și țină copiii și familia departe de ochii presei. 

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o știre în care relata că Putin a divorțat de soția sa și că urma să se căsătorească cu Kabaeva. Povestea a fost negata de Kremlin, iar ziarul a fost închis.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
Pavel Pchelnikov webp
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP