Alina Kabaeva, iubita lui Putin, implorată să oprească măcelul din Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Ultima speranţă la pace! Alina Kabaeva, amanta tinerică a lui Vladimir Putin, este implorată de apropiaţii ei să meargă la Moscova şi să-l convingă pe iubitul ei, cu 31 de ani mai vârstnic, să sfârşească războiul din Ucraina.

Vladimir Putin și gimnasta  Alina Kabaeva nu și-au  recunoscut niciodată relația
Vladimir Putin și gimnasta Alina Kabaeva nu și-au recunoscut niciodată relația

Iubita preşedintelui rus, Vladimir Putin (69 de ani), Alina Kabaeva (38 de ani), riscă expulzarea din Elveţia, unde s-ar afla în prezent, potrivit ”New York Post”. Prietenele ei o imploră să plece la Moscova pentru a-l convinge pe liderul de la Kremlin să renunţe la invazie, a spus o sursă citată de acest ziar american.

Putin e înconjurat de cercuri şi cercuri de Securitate, Alina spune că nu ştie dacă poate ajunge la el – şi chiar dacă o face – nu ştie dacă va mai putea ieşi afară pentru a fi cu copiii ei”, a mai spus sursa mai sus citată. Putin ar avea cu Kabaeva 4 copii, doi băieţi şi două fete gemene, deşi nici unul nu a confirmat niciodată oficial aceste zvonuri.

Unde se ascunde Alina Kabaeva cu cei 4 copii

Copiii ar fi născuţi în Elveţia, au toţi paşapoarte elveţiene, ca şi mama lor, sub alte nume. Kabaeva ar fi fost ascunsă, cu tot cu cei patru copii, într-o vilă de lux, proprietate a unui loial al lui Putin, aflată în apropiere de graniţa franceză. Guvernul elveţian nu are informaţii solide despre prezenţa ei în Elveţia. Alina călătoreşte cu avioane private şi nu riscă să călătorească sub propriul nume. Peste 50.000 de oameni au făcut o petiţie prin care cer ca ea şi copiii să fie expulzaţi din Elveţia din cauza agresiunii lui Putin împotriva Ucrainei.

1 Alina Kabaeva (EPA EFE) h 00205911 jpeg

Campioană mondială şi olimpică la gimnastică ritmică

Kabaeva, cândva numită ”cea mai flexibilă femeie a Rusiei”, este laureată a două medalii olimpice şi a 14 medalii la campionate mondiale de gimanstică ritmică. De opt ani a devenit membră a Parlamentului pro-Kremlin. În 2014, a fost inclusă în conducerea Grupului Naţional Media din Rusia, cu un salariu de 10,5 milioane de dolari pe an. Acum, acest grup difuzează dezinformări şi propagandă pro-rusă privitoare la războiul din Ucraina. Ea nu a fost supusă sancţiunilor, ca alţi apropiaţi ai lui Putin, din cauza invaziei.

Citește și: Fosta soție abuzată de Vladimir Putin, mărturisiri copleșitoare: «Am plâns din cauza umilinței»

A fost însurat 30 de ani  cu Liudmila Şkrebneva
A fost însurat 30 de ani cu Liudmila Şkrebneva

Fosta soţie cu fiicele s-ar ascunde în Siberia

Putin le-ar fi ascuns şi pe fosta soţie, Liudmila Şkrebneva (64 de ani), şi pe cele două fiice ale lor, Maria, de 36 de ani, şi Ecaterina, de 35 de ani, într-un oraş subteran  din Siberia. Buncărul se află în Munţii Altai şi e proiectat să fie protejat în caz de război nuclear, potrivit cercetătorului Valeri Solovei. Fostă stewardesă, Liudmila a fost măritată cu Putin între 1983-2014. Ea s-ar fi căsătorit în 2015 cu Artur Ocheretny, director al unei organizaţii non-profit, cu 20 de ani mai tânăr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net