Fosta soție abuzată de Vladimir Putin, mărturisiri copleșitoare: «Am plâns din cauza umilinței»

Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Vladimir Putin a mărturisit că a fost abuzată fizic de liderul rus, care căuta să controleze fiecare aspect al vieții de familie.

Fosta soție abuză de Vladimir Putin, mărturisiri copleșitoare: «Am plâns din cauza umilinței»
Fosta soție abuză de Vladimir Putin, mărturisiri copleșitoare: «Am plâns din cauza umilinței»

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya, a făcut dezvăluiri copleșitoare la adresa liderului de la Kremlin, într-un volum despre viața liderului de la Kremlin.

Ludmila a descris cu lux de amănunte toate umilințele pe care  fost nevoită să le îndure ca parteneră a unui dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Cei doi au fost căsătoriți între 1983 și 2013, iar până în anul 2000 Putin a fost agent KGB. 

Vladimir Putin și fosta soție au împreună două fiice, Katerina Tikhonova și Maria Putina (Vorontsova). Ludmila a povestit cum atunci când a venit pe lumea primul lor copil, Maria Putina, soțul ei i-a chemat un taxi pentru a fi transportată la spital, deoarece Putin era plecat într-o întâlnire de afaceri. 

Femeia a povestit îndurerată că Vladimir Putin nu i-a permis să-i pună fiicei lor numele de Natascha, ci a impus ca copila să se numească Maria, asemenea mamei dictatorului.

Biografia lui Vladimir Putin a fost publicată în 2002 și informațiile sunt de-a dreptul explozive, mai ales că volumul a văzut lumina zilei în timpul mariajului Ludmilei cu actualul lider de la Kremlin, notează Adevărul.ro

Fosta soție a lui Putin face aluzie la relațiile adultere ale șefului de stat rus

Ludmila nu a ezitat să vorbească nici de nopțile când soțul ei Vladimir Putin nu venea acasă, însinunând o aventură extraconjugală a președintelui rus. Mai mult, soția liderului de la Kremlin a povestit că a fost adeseori abuzată fizic de către Vladimir Putin. 

Ludmila și Vladmir Putin au divorțat abia în 2013, iar la vreema aceea se zvonea că principalul motiv ar fi fost relația oficialului cu gimnasta Alina Kabaieva. 

Cele două fiice ale lui Vladimir Putin, Katerina, născută în 1986 și Maria, născută în 1985, preferă să stea departe de atenția publicului. Se spune că  între cele douî și tatăl lor relația ar fi una foarte tensionată. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net