Legătura secretă dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin

Pamela Anderson este una dintre cele mai dorite femei din lume, datorită corpului său atrăgător. Vedeta a avut de-a lungul timpului relații cu diferiți oameni influenți, iar o declarație făcută de fostul iepuraș Playboy, privind o legătură cu Putin, a stârnit curiozitate.

pamela anderson jpeg

Sexy Pamela Anderson

Actrița sexy este apreciată pentru calitățile sale fizice de care este foarte mândră. De asemenea, Pamela Anderson, a atras mereu atenția asupra vieții sale private, mai ales a legăturilor cu diferiți bărbați.

Actrița, în urmă cu câțiva ani, a făcut câteva declarații ce au stârnit curiozitate

În timpul unui interviu oferit în emisiunea "Piers Morgan's Life Stories", în 2018, Pamela Anderson a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu preşedintele rus, Vladimir Putin. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că ea a făcut primul pas în abordarea președintelui. Pamela Anderson a declarat că motivul pentru care a discutat cu Putin în 2015 este întemeiat.

“I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a spus Pamela.

Fostul iepuraș a mai lăsat să se înțeleagă că a avut o relație și cu co-fondatorul WikiLeaks Julian Assange.

 „Noi doi vorbim despre lumea întreagă. El e un profesor foarte bun. Julian este una dintre persoanele mele preferate. E un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al vremurilor noastre…‟, a declarat ea în revista People, conform clickpentrufemei.ro.

Relațiile Pamelei Anderson

Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe. Pe 19 februarie 1995 şi după doar 96 de ore de când se cunoscuseră, cuplul anunţa că s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la care au participat doar câţiva prieten. Actriţa a mai avut doua relații serioase, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.

Trei ani mai târziu, Pamela Anderson, s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020. Pamela Anderson a anunţat că va divorța și de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net