Vladimir Putin, un nou discurs halucinant. Președintele rus cere soldaților ucraineni să preia puterea

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Armata rusă a atacat Kievul în cursul dimineții de vineri, 25 ianuarie. Mai multe tancuri au fost văzute mărșăluind pe străzile orașului, iar soldații se află la mai puțin de zece kilometri de centrul orașului. Vladimir Putin a transmis un nou îndemn militarilor și este determinat să preia conducerea asupra capitalei Ucrainei. 

image

Vladmir Putin nu renunță! Președintele rus este determinat să preia controlul asupra Kievului și, într-o nouă declarație halucinantă a încercat să își explice faptele. Conform spuselor sale, politicienii ucraineni sunt niște drogați, iar cei care se află la putere în Kiev sunt "naziști care trebuie să fie înlăturați".

Vladimir Putin laudă eforturile soldaților ruși

El a subliniat că nu și-a trimis armata pentru a lupta împotriva civililor, ci contra unei formațiuni naționaliste extrem de periculoase.  „Luaţi puterea în mâinile voastre. Mi se pare că îmi va fi mai uşor să negociez cu voi”, a declarat Putin, adresându-se militarilor ucraineni. Din punctul său de vedere, militarii ruși merită toate laudele pentru modul „curajos, profesional şi eroic” în care a luptat pe teritoriul Ucrainei. 

În timp ce Vladmir Putin continuă să atace Kievul, cu speranța de a prelua conducerea, fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroshenko s-a înarmat și a ieșit în stradă alături de alți civili. Politicianul a declarat că este gata de luptă și că nu va ezita să apere capitala de invazia rusă. Poroshenko se arată dezgustat de acțiunile lui Vladmir Putin și consideră că președintele rus își dorește cu orice preț vărsare de sânge.

În ciuda faptului că Vladmir Putin a declarat că războiul pe care îl poartă nu este îndreptat spre civili, imagini cutremurătoare din Ucraina au fost făcute publice, iar acestea demonstrează altceva.

Peste 100.000 de ucraineni au părăsit țara în căutarea unui loc sigur 

Peste 100.000 de ucraineni au părăsit deja țara natală pentru a se refugia în locuri mai sigure, sute de familii au fost destrămate, zeci de copii își plâng tații uciși în luptă. Tancurile rusești străbat în lung și la străzile capitalei Ucrainei, iar oamenii sunt îngroziți de realitatea apocaliptică pe care o trăiesc. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net