Cristina Şişcanu, disperată. Familiei ei nu poate pleca din Ucraina

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu continuă să fie îngrijorată pentru rudele din Ucraina, unde haosul este din ce în ce mai mare, de când Rusia a pornit războiul. Vedeta își așteaptă rudele în România, dar până acum nu a reușit să le convingă.

Cristina Şişcanu foto: Instagram
Cristina Şişcanu foto: Instagram

De când a început războiul, Cristina Șișcanu este în continuare îngrijorată pentru familia sa din Ucraina. Vedeta are un unchi și două verișoare de vârstă apropiată cu a ei, care au și ele familii. Nu se dezlipește de televizor, unde urmărește cele mai noi știri despre situația din Ucraina, unde locuiesc rudele sale.

Benzina în Ucraina, raţionalizată

Una dintre verișoare se află chiar în capitala Ucrainei, la Kiev și este asistentă medicală. Momentan, verișoara Cristinei își desfășoară activitatea în mod obișnuit. Soţia lui Mădălin Ionescu și-a chemat rudele în România, însă acum situația s-a complicat și mai mult de la o zi la alta, întrucât spațiul aerian este închis. Cristina Șișcanu spune că, mai nou, benzina se dă cu rația în Ucraina, de când Rusia a atacat această țară.

"Mai nou, spațiul aerian ucrainean este închis, iar benzina este raționalizată la 20 de litri pentru fiecare șofer, membrii familiei mele nu mai pot pleca… deși eu i-am chemat aici. Unchiul meu mi-a spus ieri că a stat la coadă trei ore la benzinărie, să poată alimenta. Mi-a mai spus că poliția este peste tot și că fiecare mașină este verificată", a declarat Cristina Șișcanu, pentru Click!

Cristina Şişcanu: "Unchiul meu are impresia că nu se poate întâmpla nimic"

Cristina a mai spus că ea și-a chemat rudele în România de la bun început , dar nu a reușit să le convingă, însă invitația ei rămâne valabilă.

”Eu i-am chemat în România din prima zi în care a început războiul, însă nu am reușit să îî conving să vin să stea în această perioadă critică. Oamenii nu vor să își părăsească casele. Verișoarele sunt stabilite la oraș, iar unchiul meu stă lângă o pădure. Are impresia că nu i se poate ntâmpla nimic, dar haosul acolo este din ce în ce mai mare”, a explicat Cristina Șișcanu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net