Cristina Şişcanu s-a pus iar pe slăbit. "Unii mă întrebau dacă sunt însărcinată"

Ultima actualizare:

Cristina Şişcanu a povestit că nu mai era mulțumită de felul în care arata, așa că s-a apucat de slăbit. A urmat strict o dietă, care chiar a dat rezultate, şi a ţinut să împărţăşească cu fanii săi noua siluetă.

Cristina Şişcanu foto: Instagram
Cristina Şişcanu foto: Instagram

Cristina Şişcanu a vrut să facă o schimbare cu trupul ei și să scape de kilogramele în plus, astfel că, după multă documentare, a ales dieta pe care o considera potrivită. În doar două săptămâni, aceasta a reușit să slăbească trei kilograme și 200 de grame.

Cristina a mărturisit că în ultima perioadă a acumulat opt kilograme, de care vrea să scape. Vedeta nu a pornit singură la drum, ci alături de un nutriționist, iar acum, după ce a văzut rezultatele, își dorește să continue până ajunge la greutatea visată. 

Cristina Şişcanu: "Erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată"

Soţia lui Mădălin Ionescu a publicat mai multe imagini în care le-a arătat fanilor de pe contul său de Instagram diferenţa, cum arată înainte de a slăbi şi cum arată acum. Cristina a povestit că a luat kilogramele în plus pe perioada Sărbătorilor de iarnă şi că, deşi unele persoane i-au spus că arată ok şi aşa, ea avea impresia că este gravidă. 

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine și că nu m-am îngrășat. Ba da, m-am îngrășat șapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, ați văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Așa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Cristina Şişcanu şi familia ei au avut Covid

Cristina Şişcanu a fost bolnavă de Covid-19, la mijlocul lunii ianuarie. Nu doar vedeta a fost afectată de boală, ci întreaga ei familie: fiica ei, Petra, soţul Mădălin Ionescu şi părinţii săi au fost infectaţi cu SARS-CoV-2. Din fericire, Cristina, Petra şi părinţii ei au avut forme uşoar

"Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul. Suntem sub tratament.

Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv. Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic.

Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut”, a declarat, atunci, Cristina Şişcanu.

Mădălin Ionescu nu a fost atât de norocos, iar prezentatorul TV a povestit că a ajuns la Spitalul Matei Balş, din Bucureşti, cu plămânii afectaţi 15%. A mers însă pe propriile picioare şi a ajuns la timp, astfel că nu a avut mult de tras, dar dacă mai stătea acasă, Mădălin recunoaşte că ar fi ajuns pe aparate. 

"M-am dus la timp, poate ajungeam în stare gravă. Am avut o formă ușoară, care, nu știu, pe un fond al nerespectării tratamentului, în prima fază, s-a mai acutizat. M-au ajutat medicii de acolo, care sunt excepționali. Excepționali medicii de la Balș. M-am dus pe picioare la spital.”, a declarat Mădălin Ionescu, în exclusivitate pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net