Toată familia Cristinei Șișcanu are Covid: "Suntem sub tratament!"

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a povestit drama prin care a trecut de curând. Soția lui Mădălin Ionescu a declarat că toată familia ei are simptome Covid-19, la doar câteva zile după ce ea a fost depistată pozitiv.

Vedeta a anunțat că toată familia ei are simptome Covid Foto: Instagram
Vedeta a anunțat că toată familia ei are simptome Covid Foto: Instagram

Cristina Șișcanu trece prin momente dificile în această perioadă! După ce a fost la munte, superba șatenă a trecut prin probleme de sănătate. Vedeta a fost infectată cu Covid-19. Ea a dezvăluit pe Instagram că și Mădălin Ionescu, dar și fetița lor, au avut simptome specifice coronavirusului, al scurt timp după ce s-a infectat ea.

Cristina Șișcanu a spus că se află în acest moment în izolare la domiciliu, alături de Mădălin Ionescu și de fiica lor, Petra. Vedeta a spus că urmează un tratament acasă și că se simte bine.

Din păcate, și părinții Cristinei Șișcanu prezintă acum simptome specifice Covid-19: "Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul. Suntem sub tratament.

Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv. Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic.

Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!".

Cristina Șișcanu și-a ținut la curent fanii cu starea sa

Cristina Șișcanu a anunțat zilele trecute că a fost confirmată cu Covid-19, în urma unui test PCR. Vedeta a menționat că a avut grijă și s-a ferit, însă din păcate s-a îmbolnăvit cu temutul virus.

Am primit rezultatul testului PCR... este pozitiv. Povestim mâine... Sunt bine”, și-a anunțat Cristina Șișcanu fanii de pe Instagram. 

O să vă spun un pic mai încolo, mai spre seară, de ce sunt cu Petra (fetița ei n.r) acasă și de ce ea nu a mers la grădiniță. Și de ce eu nu am putut să ies să îmi fac activitățile. O mare parte din ele le fac la biroul amenajat acasă”, a mai spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net