Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu. «M-am îndrăgostit nebunește!»

Ultima actualizare:

    Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 10 anifoto: arhiva personală
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 10 anifoto: arhiva personală

La 10 ani de la divorțul de fosta sa soție, Mădălin Ionescu (50 de ani) a făcut dezvăluiri în premieră despre mariajul lui cu Cristina Șișcanu. Prezentatorul tv a spus adevărul despre zvonurile apărute la acel moment în presă, conform cărora Cristina, reporter de la Acces Direct la acea vreme, i-ar fi destrămat familia.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în primăvara anului 2011, după nu mai puțin de 14 ani de mariaj! Divorțul a fost unul răsunător, căci la acea vreme s-a speculat că Mădălin Ionescu și-a lăsat soția și cei doi copii, Ștefania și Filip, pentru Cristina Șișcanu, care i-ar fi luat mințile prezentatorului în timp ce erau colegi la emisiunea “Acces direct“, de la Antena 1.

Mădălin Ionescu a negat însă acum cu vehemență speculațiile conform cărora Cristina i-ar fi destrămat familia. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a dezvăluit acesta în emisiunea “Dosare de presă” cu Mirel Curea. Prezentorul tv a recunoscut însă că popularitatea te poate face să îți pierzi mințile. „Cristina mi-a crescut copiii”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Drama lui Mădălin Ionescu: “Filip e vulnerabil într-o țară ca România”

În cadrul aceleiași emisiuni, Mădălin Ionescu a vorbit deschis și despre drama fiului său Filip, care suferă de o dizabilitate severă. După divorțul de Mihaela, cei doi copii ai cuplului, Ștefania și Filip, au rămas în grija tatălui lor. ”Are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Eu nu o privesc ca pe o cruce”, a mai spus Mădălin Ionescu.

În urma tratamentelor de recuperare, adolescentul în vârstă de 17 ani a progresat enorm. Mădălin Ionescu acuză însă statul roman care la această oră nu sprijină persoanele cu dizabilități în niciun fel. „Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România. Nu mai vrea să facă sport din cauza acestei dezamăgiri. O țară care nu are milă față de persoanele vulnerabile e înapoiată. Sunt sechele din perioadă comunistă. Se fac progrese, dar foarte încet”, a subliniat mâhnit Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, mamă și pentru copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Prezentatorul de la Metropola tv și actuala soție Cristina Șișcanu au sărbătorit în iunie 10 ani de la cununia religioasă. Cei doi au împreună o fetiță, Petra (4 ani), însă Cristina Șișcanu a fost practic mamă și pentru copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie.

Filip, fiul lui Mădălin, are o relație excelenta cu mama vitregă, dar și cu părinții acesteia. “E înnebunit după socrii mei. E un copil cu umor și minte de geniu”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu avea doar 26 de ani când a preluat responsabilitățile de mamă pentru cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu, Filip și Ștefania, și recunoaște că i-a fost nu atât greu la început, cât frică: „Filip m-a perceput ca pe o mamă, pentru că era mai mic, avea vreo şase ani. Ştefania era mai mare, nici ca vârstă nu prea pot eu să îi fiu mamă. Până să apară Petra, am fost doar noi. Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă, ci Filip”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, într-un interviu pentru OK!Magazine.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața

La 10 ani de la divorț, Mihaela (45 de ani), fosta soție a prezentatorului tv și-a găsit și ea iubirea. Cel care i-a furat inima Mihaelei se numește Cătălin și este consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Cei doi sunt împreună de 9 luni și se află acum împreună în vacanță la Vama Veche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net