Cristina Șișcanu, bolnavă cu COVID-19. Cum se simte soția lui Mădălin Ionescu

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a anunțat recent pe conturile sale de socializare că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, după ce a mers să efectueze un test PCR.

Cristina Șișcanu, confirmată pozitiv cu COVID-19 Foto: Instagram
Cristina Șișcanu, confirmată pozitiv cu COVID-19 Foto: Instagram

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, și-a anunțat urmăritorii din mediul virtual că s-a îmbolnăvit de COVID-19, în urma efectuării unui test PCR. Testul a ieșit pozitiv, acest lucru însemnând că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” urmează să stea o perioadă în izolare.

Cât despre simptome, Cristina Șișcanu și-a liniștit admiratorii, explicând că se simte bine pentru moment. Soția lui Mădălin Ionescu le-a mai spus urmăritorilor săi că urmează să vorbească cât de curând pe marginea subiectului, pe contul personal de Instagram.

Cristina Șișcanu, confirmată pozitiv cu COVID

Am primit rezultatul testului PCR... este pozitiv. Povestim mâine... Sunt bine”, a scris Cristina Șișcanu în secțiunea „Story” de pe platforma Instagram. 

O să vă spun un pic mai încolo, mai spre seară, de ce sunt cu Petra (fetița ei n.r) acasă și de ce ea nu a mers la grădiniță. Și de ce eu nu am putut să ies să îmi fac activitățile. O mare parte din ele le fac la biroul amenajat acasă”, a mai spus Cristina Șișcanu pe Instagram, urmând în perioada următoare să stea în izolare. Deși despre cea mică nu a vorbit încă, se pare că și Petra îi va ține companie mamei sale în aceste zile acasă, pentru a nu-și infecta colegii de la grădiniță.

Deși a încercat să o protejeze pe micuță cu toate armele, iată că în cele din urmă familia s-a infectat cu coronavirus. În luna octombrie a anului trecut, Cristina Șișcanu anunța pe pagina personală de Instagram că avea în vedere chiar să își retragă fiica de la grădiniță, la momentul respectiv fiind îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus. 

Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o. Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală”, declara Cristina Șișcanu, pe Instagram, în luna octombrie a anului trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net